Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőkhöz szólnék! Hogy jöttél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szólnék! Hogy jöttél rá, hogy a saját nemedhez vonzódsz?

Figyelt kérdés
Milyen jelei voltak? Mi történt? Hogy történt?
2021. aug. 6. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen csak tudtam. Ránéztem egy széparcú lányra és már megbabonázott. Akkor jöttem rá, hogy biszex vagyok.
2021. aug. 6. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Mindig is vonzottak a nők, emlékszem iskolában mennyire megszerettem volna puszilni az osztálytársnőm arcát. Aztán férfiakkal voltam csak párkapcsolatban, de mostanában egyre jobban motoszkál bennem, hogy szívesen randiznék nőkkel is. De semmi jele nem volt, csak tudtam mindig is, hogy vonzódok mindkét nemhez.
2021. aug. 6. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Túl sokat olvasgatták a gyakoris incel szekcióban az unatkozó trollok benyögéseit, és kiábrándultak a férfi nemből.
2021. aug. 6. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

#3-as:

Bárcsak választás kérdése lenne a nemi identitás. Sokkal több nő lehetne boldog egy valódi társ oldalán, minthogy az incelekre fanyalodjon. :(

2021. aug. 6. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem keltett fel a fiúk külseje,se semmi,mindig a lányokat néztem. Fiúkkal kiskoromban is szerettem bandázni,de ha lányok nem említették,hogy ez meg az milyen jól néz ki,akkor nekem eszembe sem jutott volna olyan gondolat,hogy de jól néz ki az a srác. A csattanó az 3.osztályban volt,akkor voltam egy ilyen kisiskolás kapcsolatban egy sráccal,(ami megbeszéléssel jött létre),de akkori legjobb bnőm félrehívott,hogy nekem amúgy ki tetszik,mert hogy neki xy fiú a kézicsapatból,és akkor pár mp-ig gondolkodtam,és ugyanúgy mondtam,hogy na ő nekem is. (Elhitettem magammal,hogy szerelmes vagyok xd) Kéziedzésen meg az ottani csapattársam lánnyal elkezdett ilyen családosdit kitalálni a srác,de a lány figyelt rám (jóba voltunk,még bölcsis barátok),engem is belevont,de nem a lányra voltam féltékeny,hanem a srácra,mert akartam volna a lány összes figyelmét,mint mindig,meg hogy nehogy elcsábítsa. (Edzéseken reménykedtem is titkon mindig,hogy vele leszek párban,de volt egy másik csaj,aki ha tudta gyors lenyúlta😂,de a lány mindig nyitott felém,engem jobban bírt)

Szóval igen,ez ilyen kiskori sztori,de mindig el is fogadtam,csak úgy voltam vele,hogy majd ugyanígy gondolatban el leszek a lányokkal,próbáltam magamra erőltetni a fiúkat,de a sors is csak egyszer akarta,16 évesen,hogy összejöjjön egy fiúval,hogy végre észhez térjek,de akkor közben már szerelmes is voltam (ténylegesen!) lányba,és segített ezt is felismerni,meg úgy mindent,kellett az a rövid kapcsolat. (Nem,nem lett vele se semmi,mert heteró volt,mi más)

2021. aug. 6. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Korán, még általános iskolában, 12-13 évesen tűnt fel, milyen formás egyik-másik barátnőm. Bizseregtem, amikor megöleltek, amikor segítettek megcsinálni a hajamat, ekkoriban kezdtem maszturbálni és mindig attól izgultam fel, hogy más lánnyal összebújok és szexelek.
2021. aug. 6. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
14 évesen szerelmes lettem Scarlett Johanssonba egy évig. :D
2021. aug. 6. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
én 15 évesen, szintén Scarlett :D A Match Point című filmje idején. De aztán csak 20 évesen vallottam be magamnak hogy biszex vagyok.
2021. aug. 8. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 éves korom óta szexuálisan vonzódom a lányokhoz, egyszerűen csak állandóan erre gondoltam, lányokra maszturbáltam, szerelmes is voltam lányokba, aztán 12 éves koromban feltűnt, hogy ja, ez azt jelenti, hogy leszbikus vagyok. előtte nem tudtam, hogy léteznek leszbikusok, tehát sosem gondoltam előtte arra, hogy ez azt jelenti.
2021. aug. 8. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Engem a fiúk valahogy sosem izgattak, de jól elvoltam velük,suliban játszottunk stb. Aztán gimiben volt egy olyan fordulat,hogy egy néptáncos lány nézett. Mindig össze akadt a tekintetünk. Nem tudtam hová tenni.

Igazából onnantól kezdve mindig egy egy lányt megnéztem a suliban, kerestem a tekintetüket. De ennyi. Osztálytársam 2 volt (lányok),akik csak szimplán nyitottak voltak. Ölelgettek stb meg ölembe ültek. Ezek eléggé izgatóak voltak számomra,de nem igazán tudtam hová tenni az érzést.

Aztán igazából ennyikbe maradt a dolog.

Érettségi után,meg elmentem egy melóhelyre ahol legjobb barátnők lettünk egy lánnyal.

Bakker nála elvesztem, ki is próbáltunk ezt azt,sokat aludtunk együtt. Nagyon jó érzés volt. Nála jött a teljes felismerés. Persze randizgattam fiúkkal,de sose jött össze semmi,mindig miattam,nem éreztem jól magam. Persze míg beszélgettünk,jó volt egy darabig.

Aztán volt egy elhajlás egy kollégámat illetően valamiért ő hozzá vonzódtam.. de szerintem ez is kényszer lehetett,mert mikor odáig jutottunk,hogy kinyalt kellemetlenül éreztem magam,én meg leobiztam és azt hittem behányok.Végül nem lett semmi,nem feküdtünk úgy le. Igazából onnantól csak a lányok érdekelnek.Szóval 3 éve már, fiúkkal abszolút nem foglalkozok.

2021. aug. 8. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!