Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyílt titok volt-e, hogy Jordán Adél leszbikus?
Figyelt kérdés
Volt-e valamilyen cikk ami ezzel foglalkozott vagy esetleg bennfentes pletykákat hallottatok-e korábban erről?2021. aug. 6. 14:36
1/5 anonim válasza:
Sok színházban dolgozó ismerősöm van és nagyon sok színész/színésznő kipróbál ezt-azt. Művészlelkek, meg egyszerűbb eljátszani egy adott szerepet, ha már felpróbálta a szerepet a való életben is.
2/5 anonim válasza:
Jordán Adél nem leszbikus, hanem biszex. Férje van és gyereke, valószínűleg újkeletű a kapcoslata Székely Krisztával. Nem volt semmi ezzel kapcsolatos cikk előtte.
4/5 anonim válasza:
Szerintem erről senki nem tudott semmit, legfeljebb egy szűk magánköre. De az interjú is homályos volt, majd talán később több minden kiderül. Hogy biszex-e, az sem egyértelmű, sokan élnek inkább kapcsolatan gyerek miatt vagy a nagyobb elfogadás miatt anélkül, hogy élveznék.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is inkább biszex, 4 évig járt Fenyő Ivánnal, ő azért elég jó pasi, nem hiszem, hogy csak kényszerből volt vele. Azt viszont simán el tudom képzelni hogy megunta a férfiak f.aszsagait es most inkabb kiéli a biszex vágyait. (Én is biszex vagyok, külsőre mondjuk inkabb Ivánt választanám mint a mostani fiús csaját, de ez csak szubjektív vélemény, nekem a nőies lányok jönnek be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!