Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha ujjazás közben benedvesedett a barátnőm?
Figyelt kérdés
Biszex vagyok és életemben először szexeltem. 20/L2021. aug. 1. 08:29
2/10 anonim válasza:
Úristen,aki ezt nem tudja inkább ne szexeljen.
3/10 anonim válasza:
Amikor masztizol, és izgatod magad,akkor az jó,ha benedvesedsz?
A válasz a barátnőd esetében is ugyanaz.
5/10 anonim válasza:
Persze, de ne vidd túlzásba, mert elsodor a vízesés
6/10 anonim válasza:
Aha... De sosem nyúltál magadhoz ugye? Sosem izgultál fel előtte, és vajon mi lehet az a nedvesség lent? Most tényleg ilyen baromságokat kell kérdezni? Pontozzanak le nem érdekel, de 20 évesen ennyire ne legyél tisztában a a saját testeddel sem, ez röhej.
7/10 anonim válasza:
Nem az, mert már előtte fel kéne izgatnod és csak akkor lemenni, ha már nedves... szárazon nagyon tud fájni. Szerencsére most felizgult közben de ez alapjáraton szerintem borzalmas technika meg elképzelés az egészről. Teljesen fogalmatlan vagy.
8/10 Oldfire válasza:
Panaszkodsz, vagy dicsekszel? Persze, hogy jó.
9/10 anonim válasza:
Nem, ez maga a katasztrófa. Mindkettőtök élete innentől kezdve csak egy rossz zsákutca.
10/10 anonim válasza:
Valójában ujjazás előtt lenne jó, ha benedvesedik. Hisz “szárazon” fájdalmat és sérülést okozol.
De 20 évesen ezt tudni kéne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!