Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok csinálnak olyat hogy felszednek egy pasit mert gyereket akarnak aztán mikor a gyerek megszületik már csak a tartásdij érdekli őket?
#1 Összetörték a szíved?
Amúgy nem. A leszbikus emberek donorral, vagy örökbefogadással dolgoznak.
Van olyan szituàció, amikor gyerekvállalás után jön rá a nő, hogy leszbikus, és alakít az életén. De az egy komoly beszélgetést vonz maga után, és nem is 1-2 napba kerül.
ooooh baszki, azt nem fogyeltem hogy leszbikrol van szo. hetero nokre gondoltam. valaszom igy targytalan
1es voltam
Számukra sokkal egyszerűbb egy egyéjszakásból teherbe esni és aztán nem szólni senkinek. Ha kéri a tartásdíjat, te gyakorolhatod az apai jogaidat, mi értelme lenne, ha csak gyereket akart? Nem tudná nyugiban élni a saját életét, rengeteg rizikófaktornak teszi ki magát meg a gyereket. Házasodni ezért meg pláne senki nem fog.
Szar volt a házasság, elvált, te meg láttad egyszer kézenfogva egy másik nővel. Ennyi. Ne kombinálj, fogadd el ellene már nem tudsz tenni. Nem kell feleslegesen történeteket keríteni mellé
Ahogy a #4-es írja, mivel mesterséges megtermékenyítésben nem vehetnek részt, "spermabankba" sem mehet jogszabály szerint csak a különböző nemű házastárs, élettárs így "élő donort" szoktak használni. S ahogy a #4-es írja nem is tud többnyire a pasi róla hogy gyereke született (sokszor direkt nyaraláson egy külföldi aki soha nem találja meg őket utána).
Tőled meg simán lelécelt a párod és most nem egy másik pasival, hanem egy másik nővel van együtt. Ez van.
Ez valahigy nem áll össze. Real a storry de valahol hibázik.
Nem voltak jelek?
Ki akar egy kapcsolatban azonnal gyereket?
Na mindegy. Még ha csak látszatra is de probáld rendehozni a jaocsolatot, bárhogy! És minden beszélgetést rögzits!!! Hátha elszolja magát, akkor jobb helyzetben leszel a bíroságon....de azért beszélj egy úgyvéddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!