Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit jelent az,hogy ,,többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az,hogy ,,többet kellett vele foglalkoznom"?

Figyelt kérdés
Nem rám vonatkozik,egy külföldi interjúban olvastam,és gondolkodtam most rajta,mert ezt nem igazán tudtam értelmezni,hogy amikor jött az elszigeteltség=karantén arra késztette hogy többet kellett foglalkoznia az illetővel,és nem tudta eldönteni,hogy ez nehezebb volt vagy jobb. Ti hogyan értelmeznétek ezt?
2021. júl. 23. 09:18
 1/3 A kérdező kommentje:
(2.5 éves kapcsolatra mondta,és emiatt a dolog miatt lett elvileg vége főként)
2021. júl. 23. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A karantén két dolgot hozott a kapcsolatokban. Ahol minden rendben volt ott örültek az összezártságnak, hogy többet vannak együtt. Ahol egy felszínes, már ellaposodott kapcsolat volt ott bizony csak élezte a feszültséget, mert nem volt meg a "menekülő út". Nem láttam az interjút, de valami hasonló lehetett az eset.
2021. júl. 23. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt hitték, ill. hiszik - tévesen, - hogy akikkel x ideje egy fedél alatt éltek, ill. élnek, azokat tökéletesen ismerik. Azonban a válsághelyzetek azok, amelyek kíméletlenül a felszínre hozzák idővel a létező, valós problémákat. Sok ember a járvány alatt szembesült azzal, hogy a párja, szexpartnere nem is az, mint akinek hitte, - mert a felgyorsult életben nem jutott idő arra, hogy normálisan kommunikáljanak, mélyebb gondolatokat osszanak meg egymással. Amikor sokat kell foglalkozni valakivel ilyen és ehhez hasonló esetekben, az azt jelenti, hogy lényegesen több türelmet kellett gyakorolnia valakinek valaki iránt annak érdekében, hogy fenntartsák, ápolják az addig jónak mondható kapcsolatot a számukra megfelelő szinten. Rengeteg ember a járvány alatt szembesült azzal, hogy mennyire elviselhetetlen emberrel élt éveken keresztül egy fedél alatt, - volt is rengeteg válás ebből kifolyólag. Az érzelmi kapcsolatoknak komoly próbatétele volt a világjárvány, amelyben rengeteg addig stabilnak vélt kapcsolat elvérzett.
2021. júl. 23. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!