Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan utasítsam el finoman a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el finoman a leszbikus nőt, ha keresztezi az utamat?

Figyelt kérdés

Beáll elém és belenéz az arcomba, ráfog annak a nőnek a combjára, akihez térnék vissza azért, mert szeretnék vele tovább ismerkedni. Korábban meglátta , hogy ölelgettük egymást és csók is volt, ez nem tetszett a leszbikusnak. Mások szeretnének boldogok lenni, nem csak ez a kategória.

Mit csináljak vele?

2021. jún. 19. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hanyadik leszbi, aki az utadba áll? Mert kb ugyanebben a stílusban időről időre feltesz valaki hasonló kérdéseket.
2021. jún. 19. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 3 szereplöt emlitettél. Melyik milyen nemü?
2021. jún. 19. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokszor kiraksz ilyen stílusban kérdéseket erről a leszbikusról.

Van vele valami bajod, vagy magával a leszbikusokkal?

Ha igaz is a sztori, akkor mond meg neki egyszerűen, hogy te ismerkedsz már vele. Ennyi.

2021. jún. 19. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:

2/3:

Én férfi vagyok.

A többit már tudod.

2021. jún. 19. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudja, hogy a csaj aki neked is tetszik a lányokat is szereti? Ha meg nem tudja, akkor meg mièrt csinál ilyet? Ès honnan tudod, hogy leszbikus?
2021. jún. 19. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az, megmondták róla stb.

Teljesen az és még férfigyűlölő is.

2021. jún. 19. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt nem teljesen èrtem. Tehát akkor ismered hosszabb ideje? Mièrt nem kerülök el? Vagy követ, hogy megakadályozza a csajozásaidat?
2021. jún. 19. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tűnj már el a kamu kérdéseiddel. Ez már legalább a harmadik ilyen kérdésed, te nyomorult.
2021. jún. 19. 23:47
 9/9 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Lehet a viszki volt rossz ómen xd
2021. jún. 20. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!