Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok leszbikus nőnek miért kell gyűlöletet szítani a heteroszexuális fehér férfiak ellen?
Én heteroszexuális fehér férfiként ma kint voltam a tüntetésen, szolidaritásból…
De az egyik leszbikus felszólaló kapva kapott az alkalmon és kiemelten a hetero, FEHÉR férfiak ellen beszélt…
Hogy Őt még sosem zaklatta leszbikus nő (vagy fekete, roma, esetleg ázsiai férfi)…
Csak kizárólag hetero, fehér férfi.
Nem én voltam az egyetlen aki heteroként szolidaritásból kiment, de ez után a nő után el is jöttem/jöttünk…
Miért kell belerúgni abba, aki mellettem tüntet? Milyen logika ez?
Most hallgatom a a partizán liveot a tüntetés további részéről és ilyenek hangzanak el:
“A sötétséggel nem lehet elűzni a sötétséget, arra csak a fény képes.
Gyűlölettel nem lehet legyőzni a gyűlöletet, arra csak a szeretet képes”
MLK
Akkor miért kell a hetero fehér férfiak irányába a gyűlöletet szítani?
(Annak aki ezt csinálja… Akinek nem inge, ne vegye magára)
Heteró nőkènt mondom, hogy a munkahelyen a leszbi főnökasszony minden jobb kolléganőnèl próbálkozik zaklatja.
Nem igaz hogy nem lehet megérteni hogy a heteró nem kívànja. Engem is próbált fogdosni de leállítottam.
De nem akarok àltalánosítani.
Nem minden leszbikus férfi gyűlölő.
Sajnálom, hogy ezt így kijelentette, most tényleg meg kellene válogatni a szavakat. Akár hogy is nézzük a kissebbséghez tartoznak a melegek, így mindenképp szükségük van a heterók támogatására is.
A felesleges gyűlölködés nem vezet semmire se ebben a témában, se másikban.
Mint ahogy a hetero férfiaknál is vannak, akik nyomulnak, zaklatnak lányokat, úgy előfordul ez leszbikusoknál/melegeknél.
Nem hallottam a beszédet, de biztos annak a lányak az a tapasztalása, az én életembe is csak fehér hetero férfiak zaklattak, de attól még nem gondolom, hogy minden férfia ilyen, szimplán hülyeség lennel.
Minden csoportban sajnos vannak ilyennek, bármilyen tulajdonságtól független. Szerinem pont ezért lenne fontos az értelmesen vitatkozni és beszélgetni erről, normális keretek között, nem úgy ahogy ezt egyesek teszik
Úgyhogy sajnálom, hogy ezt kellett tapasztalnod, de nem minden leszbikus gondolkodik így és köszi, hogy kimentél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!