Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "játék" használata mennyire gáz úgy, hogy a szűleimmel élek?
Figyelt kérdés
18 vagyok, és van 1-2 játék ami érdekes lehet, ám a szüleimmel élek még. Fogalmam sincs hogyan vigyem haza egyáltalán, na meg hol tároljam? Szinte lehetetlen, hogy a szüleim, vagy az öcsém ne bukkanna rá valamikor,akár csak egy szülői önkényes takarítás közepette.
Égne az arcom, hogy ha rá találna, hiába már felnött vagyok.
Egyébként ha fontos a kérdés megválaszolásában, egy kétvégű 20cm-es rugalmas dildót szeretnék.
Noha ezt most leírtam, tudom, hogy fiúk is vannak az oldalon, így elmondanám, hogy a kérdésben nincs semmi szánalmas keringő jelzés.
Ti, hogy mertétek megvenni az első játékotokat, és mi volt az?
2021. jún. 17. 00:21
12/14 anonim válasza:
Komolyan, ha nem tudod eldugni akkor inkább hagyd.
13/14 anonim válasza:
Vegyél valami zárható ládát, tedd tele minden kacattal és rejtsd közé.
14/14 anonim válasza:
Én úgy dugtam el, hogy az egyik plüssömet kicsit felvágtam. Kis tömőanyagot kivettem, vibrit a plüssbe raktam, tömőanyagot vissza, macit vissza, aztán csókolom, a fene nem matat egy plüssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!