Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A "játék" használata mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "játék" használata mennyire gáz úgy, hogy a szűleimmel élek?

Figyelt kérdés

18 vagyok, és van 1-2 játék ami érdekes lehet, ám a szüleimmel élek még. Fogalmam sincs hogyan vigyem haza egyáltalán, na meg hol tároljam? Szinte lehetetlen, hogy a szüleim, vagy az öcsém ne bukkanna rá valamikor,akár csak egy szülői önkényes takarítás közepette.

Égne az arcom, hogy ha rá találna, hiába már felnött vagyok.

Egyébként ha fontos a kérdés megválaszolásában, egy kétvégű 20cm-es rugalmas dildót szeretnék.

Noha ezt most leírtam, tudom, hogy fiúk is vannak az oldalon, így elmondanám, hogy a kérdésben nincs semmi szánalmas keringő jelzés.

Ti, hogy mertétek megvenni az első játékotokat, és mi volt az?

2021. jún. 17. 00:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha van valami ami gáz, az az, hogy nem tartják tiszteletben a privát szférádat.
2021. jún. 17. 00:29
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Èn is hasonló cipőben járok, de èn a párommal ès az egèsz családjával èlek együtt. Mondjuk elèg jófejek, ès nem kutakodósak, de párszor már találtak cikibb dolgot a szobánkban vèletlen. Èn is szeretnèk venni pár segèdeszközt, de megrendelni sem mertem, mert nem jön úgy csomag, hogy ne tudnának róla. (Meg mert csóró vagyok, na mindegy) de szerintem vedd meg, èn is meg fogom. Több mindent is akarok, szóval azt nem írom le. De ha èn el akarnèk dugni valamit, akkor egy règi szakadtabb de mèg megtartott táskámban tartanám, amit senki sem használ, mert úgyis van jobb.
2021. jún. 17. 00:55
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Én csak szimplán vennék új zárat, és meg is kérném őket hogy ha otthon vagyok kopogjanak, ha nem és valami kellene a szobámból megmondanám hol a pótkulcs és hogy ne turkáljanak, vagy ha mégis akkor ne lepődjön meg ha találnak ezt-azt mivel igényeid neked is vannak attól függetlenül hogy egyedül vagy... szerintem érteni fogják így hogy miről van szó.

Vagy hozzátenni hogy ne használják a tied az erős lenne dehát ember/szituáció függő ezis...

2021. jún. 17. 01:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, nekünk az újságokat kellett így rejtegetni gyerekként. Ruhás fiókban? A legvégén ameddig senkise húzza ki? Ágyneműtartó?

Biztos van olyan hely ahova nem nyúlkálnak.

28F

2021. jún. 17. 07:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Online rendeld meg csomag pontra, diszkrét semmitmondó dobozban fogod megkapni, amit nyugodtan hazavihetsz. Hogy aztán otthon hol tárolod, azt neked kell tudni, viszont tényleg tartsanak annyira tiszteletben, hogy megadják neked a privát szférát, és nem pakolnak a cuccaid között.
2021. jún. 17. 07:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ha nincs egy pici zugod sem, ahol elrejthetsz dolgokat, akkor én sem vennék. Valami zárható doboz, álcázva valaminek?
2021. jún. 17. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

Ne vegyél, azon fogsz izgulni egésznap, hogy ki találja meg.

Bevásárláskor vegyél egy nagy uborkát, azzal játszhatsz, ha senki nincs otthon, és meg is lehet enni.

2021. jún. 17. 10:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

beraktam szekrényem mélyére és bezártam az ajtaját. Aztán a szobámét is.

A szüleimet pedig nyomatékos megkértem hogy ne baztassak a szobám.

Tesomat pedig lenyomtam,és megfenyegettem,ha bemegy akkor az össze CD-je égnifog...boldog 2000es évek.

2021. jún. 17. 19:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy neszesszerben van a polcomon a felcsatim, a heveder, a síkosító és a fertőtlenítő folyadék. Egy olyan neszesszer amiben régen parfümök meg piperék voltak. Senki hozzá sem ér. Eddig is ott volt. Nem feltűnő.
2021. jún. 19. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
egyébként elég anyunak 1xmegtalálnia. Többé nemfog takarítani...tesóval viszont mas c2.(szitu)
2021. jún. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!