Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "játék" használata mennyire gáz úgy, hogy a szűleimmel élek?
18 vagyok, és van 1-2 játék ami érdekes lehet, ám a szüleimmel élek még. Fogalmam sincs hogyan vigyem haza egyáltalán, na meg hol tároljam? Szinte lehetetlen, hogy a szüleim, vagy az öcsém ne bukkanna rá valamikor,akár csak egy szülői önkényes takarítás közepette.
Égne az arcom, hogy ha rá találna, hiába már felnött vagyok.
Egyébként ha fontos a kérdés megválaszolásában, egy kétvégű 20cm-es rugalmas dildót szeretnék.
Noha ezt most leírtam, tudom, hogy fiúk is vannak az oldalon, így elmondanám, hogy a kérdésben nincs semmi szánalmas keringő jelzés.
Ti, hogy mertétek megvenni az első játékotokat, és mi volt az?
Én csak szimplán vennék új zárat, és meg is kérném őket hogy ha otthon vagyok kopogjanak, ha nem és valami kellene a szobámból megmondanám hol a pótkulcs és hogy ne turkáljanak, vagy ha mégis akkor ne lepődjön meg ha találnak ezt-azt mivel igényeid neked is vannak attól függetlenül hogy egyedül vagy... szerintem érteni fogják így hogy miről van szó.
Vagy hozzátenni hogy ne használják a tied az erős lenne dehát ember/szituáció függő ezis...
Férfi vagyok, nekünk az újságokat kellett így rejtegetni gyerekként. Ruhás fiókban? A legvégén ameddig senkise húzza ki? Ágyneműtartó?
Biztos van olyan hely ahova nem nyúlkálnak.
28F
Ne vegyél, azon fogsz izgulni egésznap, hogy ki találja meg.
Bevásárláskor vegyél egy nagy uborkát, azzal játszhatsz, ha senki nincs otthon, és meg is lehet enni.
beraktam szekrényem mélyére és bezártam az ajtaját. Aztán a szobámét is.
A szüleimet pedig nyomatékos megkértem hogy ne baztassak a szobám.
Tesomat pedig lenyomtam,és megfenyegettem,ha bemegy akkor az össze CD-je égnifog...boldog 2000es évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!