Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bi és leszbi nők,erre mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és leszbi nők,erre mit reagáltok?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi odamenne hozzátok a villamoson mikor ott van a(z azonos nemű) párotok, köszönne, és megkérdezné h

"Ti egymással milyen viszonyban vagytok?"

Vagy pl azt, hogy

"Megkérdezhetem milyen a szexuális orientációtok?"

Majd aztán elmesélem miért vetődött fel bennem a kérdés. Kérem az orientációt is feltüntetni válasznál. Köszönöm szépen

2021. jún. 16. 23:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Első kérdésre azt válaszolnám, hogy barátok vagyunk, a másodikra meg azt, hogy nem.
2021. jún. 18. 18:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy semmi közöd hozzá, vagy szimplán nem reagálnék semmit, hanem mintha ott sem lennél.
2021. jún. 21. 23:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ne haragudj, de mi közöd van hozzá?"

2 dolgot feltételeznék egy ilyen kérdésből:

1) Hármasozni akarsz velünk.

2) Vallásos hittérítő vagy és hegyi beszédet akarsz tartani nekünk arról, hogy Jézus mennyire szeret...blablabla🙄

Melyiket találtam el?

20L/ leszbikus

2021. jún. 22. 16:30
 14/25 A kérdező kommentje:

13-as, nagyon élénk a fantáziád. Egyik tipped sem nyert. Tényleg csak érdekelt volna, mert olyan szépek, vidámak és bájosak voltak, hogy az csak na. Ráadásul egyik csajszinak olyan szép, csábító dekoltázsa volt, hogy én ott helyben szerelmes lettem.

Nem az h nagymellű volt vagy ilyenek, és abszolúte ízlésesen volt öltözve. Tökéletes méretű melltartó, egyszerű ruha ami annyit mutat amennyi még nem kihívó, ragyogó szemek és olyan kerek feszes cici, hogy majd kidurrant. Volt pici felesleg a lányon, azaz BMI szerint még ideális lett volna.

Mindegy, úgyse hiszitek el. Persze, a hármasban benne lettem volna, magamat se áltatom azzal h nem fordult meg fejemben egy pillanatra sem.

Másik lányt nem tudtam annyira megfigyelni, mert nem úgy ültünk. Amúgy mult hét szerdán történt a V4-6 on, kb 11:35 kor, és a Margit szigeten szálltak le. A "szerelmem" fogta a másik cuki csaj kezeit, de úgy, h marokra mindkét alkarját és full belehajoltak egymás arcába

2021. jún. 22. 18:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

“Belehajoltak egymás arcába”

Hmm...

Ismerős ez a fogalmazás...

Te nem a whiskey-s csávó vagy?

2021. jún. 22. 19:06
 16/25 A kérdező kommentje:
15-ös én nem az vagyok. De miért lényeges h ki a kérdező? :D
2021. jún. 22. 19:13
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyisnem. már az elején is gyanítottam hogy te vagy. Annyira jellegzetesen írsz, hogy egyértelmű.

Azért fontos mert máskor szidod a leszbikusokat, most meg a mellüket bámulod, meg szexualizálod őket.

2021. jún. 22. 19:16
 18/25 A kérdező kommentje:
Írj rám, aztán megtudod h nem én vagyok az. Jesszus... Nem szidok én senkit, csak a görcsös hazug embereket. De szerintem ezzel vagyunk még így páran.
2021. jún. 22. 19:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Hű, nagyon függ attól, hogy milyen fejet képzelek oda... :)))
2021. jún. 22. 23:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Kedves fejem van, és határozottan jól áll a maszk :D
2021. jún. 22. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!