Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit reagáltok ha egy tömött járművön valaki elkezd fogdosni titeket?
Néznék egy nagyot
Lehet reflexből tökön rúgnám.
Én mindig is úgy képzeltem el ezt az ágyban fantáziálva, hogy biztosan benedvesednék ettől, mert gondolati síkon nagyon tetszik ez nekem
De a valóságban biztosan megijednék és nagyon gyorsan menekülnék, még felháborodni se lenne merszem
Nagyon hangosan kiabálnék, és kérném fel, hogy hagyja abba.
Természetesen azért, hogy alaposan megalázzam ezzel mindenki előtt.
Ha jót akarsz magadnak nem próbálod ki... a 14-es villamoson szemtanúja voltam egyszer egy jelenetnek ahol egy fickó elkezdett taperolni egy csajt. Szegény lány a félelemtől megmukkanni alig mert. Oda ment hozzájuk egy tag, megkérdezte a lányt ismeri-e, az elrebegte hogy nem. A meg csávó szó nélkül olyat bevert a taperoló ürgének hogy az ablakon koppant a feje 😄
Azért tette mert a nőjét is zalkatták már, vagy csak úgy spontán játszotta a sherifet nem tudni, mert leszállt a következőnél, de volt bőven elégedett tekintet a villamoson utazók körében 😄 (speciel ha ügy lett volna belőle és megkérdezik tőlem a yardon mi történt én is simán azt mondtam volna hogy a taperoló rátámadt a tagra és az csak védekezett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!