Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit reagáltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit reagáltok ha egy tömött járművön valaki elkezd fogdosni titeket?

Figyelt kérdés

2021. jún. 3. 21:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát én is csak olyat láttam hogy a csaj semmit nem csinált, másnak kellett beavatkoznia de úgy látom azért bátor nők is vannak.
2021. jún. 3. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előfordult már velem ilyen, általában akkor csinálták mikor tele voltak a buszon szóval fogalmam sem volt ki volt az vagy ha éppen szálltam le.
2021. jún. 3. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Venném ki neki és be a nunába mihamarabb
2021. jún. 3. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Fixen pofánverem vagy tökön rúgom. Közben hangosan magyaráznám, hogy ne fogdosson stb hogy mindenki hallja, tudjon róla mit csinált, ezzel is megalázva mindenki előtt. Az ilyenek szánalmas gyökerek, az esetek nagy %ban nem veszélyesek. Tehát nem ránt kész vagy fegyvert. Ergó behúzhatok neki egyet. Plusz ha vannak mások is a járművön, remélem segítenének, ha ilyen történik

Mindig mérlegelni kell, hogy mit reagál az ember zaklatós szitukban. Mint mondtam sokazor nincs náluk fegyver, de bizonyos helyzetekben lehet. Pl exem egyszer bevédett egy nőt, mikor látta, hogy 2 srác molesztálja az utcán. Odament közbeavatkozni, de az egyik srác kést rántott és a hátába szúrta. Sajnos van, mikor nem tudsz te lenni az 'erősebb', ezt mindig mérlegelni kell

N

2021. jún. 4. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket kéne - pár év sitt után - örökre kitiltani a tömegközlekedésből.
2021. jún. 4. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

férfiként sajnos láttam már ilyet a buszon. nem sokszor, talán 2 alkalommal. egyszer egy 30+ pali fogdosott és dörgölőzött jóval fiatalabb talán 18+ csajhoz egy full tömött buszon. a csaj meg sem mukkant! először azt hittem, hogy a csaj a párjával van, csak amikor kíváncsi lettem és jobban megnéztem akkor tűnt fel, hogy nem kölcsönös a dolog. aztán amikor odaszóltam, hogy nem kellene fogdosni akkor már jött a leszálló és a csaj meg a pali is elviharzott.

szerintem a konklúzió annyi, hogy utólag jóval könnyebben pofázik az ember, hogy én ezt meg azt tenném... ha épp full máshol jársz és nem készült fel egy "támadásra" akkor először csak a csodálkozás van...

a másik, hogy ha láttok ilyet akkor így vagy úgy, de illik közbelépni!

2021. jún. 4. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes hogy a tapasztalatok nem azt mutatják amit az itteni nagypofájúak leírnak....
2021. jún. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!