Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En annyira heteronak erzem magam hogyha no lennek biztos hogy lezbikus lennek ! Csak en vagyok igy vagy wtf? Nincs bajom a lezbikusokkal sot en kicsit meg gerjedek is rajuk valamiert lazba hozz mar aza a teny is hogy ket no egymassal csokolozik 27/F
“ volt mar szerencsen egy leszbikus lannyal es hat az tenyleg egy fenomenalis kaland volt. Pedig en voltam a lanynak az elso pasi akivel csinalta . Neki is nagyon bejott a dolog “
Ez nagyon izgalmas történet, de az ilyen lány nem leszbikus. Szóval kiábrándítalak: nem volt még dolgod leszbikus lánnyal és valószínűsíthető, hogy nem is lesz, de hogy élvezni nem fogja, az tuti. Ezt biszexualitásnak hívják, aminek többféle formája is van, nem mindenki 50-50%-ban keres nőt és férfit. Tessék utána olvasni. De átvihetjük ezt közérthetőbb formába is: “megdugtam egy hetero férfit férfi létemre és láttam, hogy nagyon élvezte, pedig első férfi voltam az életében és amúgy nagyon hetero”.
Ez neked is gyanús lenne, nem?
A “kérdésed” meg bármennyire is kedvesnek akartad szánni, rohadtul szexualizálja a nőket, ezen belül is a leszbikusokat méginkább. A kommentjeidből meg az is kiderült, hogy hirtelen haragú és agresszív vagy.
Nekem erről mindig az ilyen párbeszédek jutnak eszembe:
-Szia széphölgy, látom egyedül vagy. Nagyon tetszel, szerintem csinos vagy. Lenne kedved meginni valamit?
-Köszi, de nem.
-Akkor a k@%$£¥a anyádat!!!!!
És ezek a férfiak szokták utálni azokat a nőket, akik bármilyen kedvesen is, de visszautasítják őket, mert őket aztán nem szabad, hiszen kedvesek voltak (az első 2 mondat erejéig, utána kibukott a valódi énjük).
Hosszúra sikeredett, de remélem végig olvasod és elgondolkodsz rajta, hogy miért is nem rajonganak ilyesmiért a nők.
Köszönöm a megértésed!
A 4-es válaszoló vagyok: én csak ezt a kommentet írtam, többet nem is fogok. Nem esz az ideg, veled ellentétben nem vagyok hirtelen haragú. Viszont azt nagyon megtanultam az életben, hogy nem érdemes hülyékkel vitatkozni, úgyhogy el is köszönök tőled.
Minden jót!
Én vagyok a 11-es. Megtiszteltelek egy kifejtős válasszal, mert megadtam az esélyt, hogy az eddig tőled olvasottak ellenére talán mégis lehet hatni az elmédre.
Nem érzem kudarcnak, hogy tévedtem, mert legalább megpróbáltam.
Köszönöm, hogy megpróbáltad megérteni. Te se éld meg kudarcnak, hogy nem sikerült.
Leszbikusok!!!
Komolyan reagáltok erre a pasira bármilyen formában?
Miért próbáltok kommunikálni vele?
Látszik, hogy agresszív tudatlan bunkó. Felesleges minden szó.
Elhiszem, hogy jót akartok, de ne alacsonyítsátok le magatokat, nem érdemli meg, hogy vitázzatok vele, egyébként se tud kulturáltam vitatkozni.
Ha gügyögve adjátok elő neki, hogy miért nem volt leszbikus a csaj akivel volt, vagy próbáljátok neki elmagyarázni a heteró pasi fogalmát, a szintjére alacsonyodva, akkor sem fogja érteni. Nincs a szinteteken.
Csak tamadni fog, eleve nem is kérdezett semmit, csak provokál titeket.
Értelmes nők vagyunk, simán haladjunk el mellette, rá se kell nézni, csak mindenki menjen a dolgára. :D
24/N
#15 Igazad van, ezentúl meg se szólítsuk őt személyesen, ignoráljuk.
Sokadik fárasztó kérdés egy sokadik agybajos heteró férfitől, aki szerint a leszbikus nők a heteró férfiak szókaroztatása miatt léteznek.
Nem tudom, mennyire igaz a sztorija, de elkeserítő, hogy mennyi tudatlan biszexuális nő van, akik továbbra is hozzájárulnak, hogy a leszbikusokat semmilyen formában ne vegyék komolyan.:)
Ennél az egyednél sikert is aratott a nőszemély. Lehetetlen meggyőzni őt arról, hogy a leszbikus nők márpedig nem "megtéríthetőek" és nem, nem élvezik a szexet férfiakkal. Mindehhez egyetlen biszexuláis nő is elegendő volt.👏🏻👏🏻
Ha arra ébrednék, hogy mágikus módon nővé változtam, továbbra is a nőket szeretném.
Talán így kell értelmezni.
Kérdező, tényleg izgatna egy ilyen génhibás zsírmalac színesre festett hajjal, akik csak a pnára izgulnak, a férfiakat meg mélységesen gyűlölik?
Én ezeket maximum egy fehérjefeldolgozóban találnám izgalmasnak, amikor épp disznóbőrbe töltik őket hurkának.
azért mondod ezt a marhaságot mert hetero vagy.
Ha holnap női testben ébrednél akkor lennél leszbi.
De ha eleve nőnek születsz pláne ha hetero-nőnek vagy akkor bizony a farkakra izgulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!