Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék úgy öltözködni, hogy észre vegyenek a lezbikusok?
Figyelt kérdés
Átlagosan öltözködöm,fiús pulcsi,egy színű póló,farmer,sportcipő,nyilván ezzel még nem írom a homlokomra,hogy “biszex vagyok,ismerkednék”, na de mégis van valami? Pl gyűrű hüvelykujjra ilyesmik? Ha pl szórakozó helyre elmennék,bátrabban jönnének ismerkedni ha felvennék valami ékszert, esetleg kitűzőt táskára kirakni? Interneten félek ismerkedni az a baj,szeretném ha spontán lenne :D tanácsok?
20L
2018. jan. 29. 20:30
2/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat :D *leszbikusok
2018. jan. 29. 20:35
3/12 anonim válasza:
Esetleg használd ki azt, hogy nőként öltözhetsz nőiesebben is. Most télen például felvehetsz egy vastagabb cicanadrágot egy hosszabb szárú csizmával, felé egy téli szoknyát és egy melegebb szövetnadrágot. Ha hosszabb a hajad, akkor oldd ki, esetleg a bal vállad felett is átveheted, hogy elől legyen.
4/12 anonim válasza:
Tegyél egy nagy szivárványos kitűzőt a táskádra. Ha bátrabb vagy, akkor legyen rá írva, hogy gay, vagy LMBTQ, amiben a B betű pirossal van.
5/12 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam, pont a szórakozóhelyi ismerkedés kapcsán. Egy random lányhoz max nagyon részegen mennék oda, és tuti bátrabb lennék, ha látnék egy szivárványos kitűzőt vagy mintát. A gyűrű szerint nem elég egyértelmű, de lehet más szerint az.:D
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz <3
Azt hiszem ideje lenne beszervezni néhány kitűzőt :D
2018. jan. 29. 21:51
9/12 Trexy válasza:
Sajnos a "Gyűrűt a hüvelykujjra " módszert nem sok leszbikus / biszex ismeri :( És ha ismeri is nem feltétlen veszi észre egy plázában tömegben stb , de ahogy sokan írták előttem is próbáld kiemelni az előnyeidet pl :D
10/12 anonim válasza:
Jaaaj, ne szivárványozzál, nem lehet tudni, lehet épp a rainbow bridgre készülsz, vagy oda vágysz, valaki után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!