Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen felcsatolhatóssal a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen felcsatolhatóssal a szex?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam hogy veszek egyet

De még sosem próbáltam

Ilyenkor egyszerre lehet élvezni? Vagy csak az egyik fél élvezheti?

Ha csak az egyik félnek jó, meg lehet oldani hogy mindketten egyszerre élvezzük?

(Kanos palik megnyilvánulása nem érdekel. Se privátban és itt válaszként sem!)

2021. jún. 13. 13:34
 1/4 *Felhasználói név ***** válasza:
97%

Én attol eleveztem hogy csinaltam a masiknak vele, ahogy mozogtam es a latvany elottem meg az, hogy hallottam mennyire elvezi

Szoval nekem jo volt ugx, hogy rajtam volt

2021. jún. 13. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van többféle kütyü is erre a célra, olyan is van ami két irányú, azzal gondolom oda vissza jó. Nálunk csak szimpla van, nekem nincs hüvelyi orgazmusom így engem igazából nem hoz lázba a dolog, párom szereti így én szoktam használni, az izgató hogy élvezi.
2021. jún. 14. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

“Kapni is meg adni is” nagyon jo vele.

Voltam mar mind ket vegen ha mondhatom igy.

Amikor rajtam volt kicsit ugy ereztem magam mintha jatszanek, vagy mintha egy jatek lenne, bar tulajdon keppen tenyleg az fun volt.

2021. jún. 14. 11:36
 4/4 Móni bi válasza:
60%
Mi most vetünk egyet remélem találok is egy szexi csajt, aki a fiú páromal, együtt járt adózik velem, nem probàltam még de biztos izgato ha egy csaj dug meg.
2021. aug. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!