Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érzékenyíthetném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzékenyíthetném anyámat a leszbikussággal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Teljesen ellene van, az a reakciója, hogy fujj, ha lát vagy hall ilyesmiről, defektesnek mondja az azonos neműekhez vonzódást. Ezért nem is merek coming outolni. Viszont a transzneműséget elfogadhatónak tartja valamiért, holott ugyanúgy lmbt+ba tartozik az is. Hogyan érzékenyíthetném, hogy jobban álljon hozzá a leszbikussághoz is?

2021. jún. 12. 17:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Azt áruld már el, hogyan vontad le azt a következtetést, hogy tolakodó/manipuláló stílusom van? Abból, hogy leírtam, hogy mit csinált, vagy abból, hogy nem mondok neki semmit, mert nem tudom, hogyan kezdjem el? Mert valószínű akkor jönne be a tolakodás, ha folyamatosan magyaráznám neki, hogy fogadjon el. De ez nem történt meg.
2021. jún. 13. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, a leírtak alapján szerintem sehogy. Amíg nincs komoly barátnőd, fölösleges is elmondani neki.
2021. jún. 13. 11:57
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Nem azt kérdeztem, hogy hogyan mondhatnám el neki, hogy leszbikus vagyok...Olvasd el újra a kérdésemet...
2021. jún. 14. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:
16%
Ok, akkor a második mondatot ne vedd figyelembe, csak az elsőt. Anyukád érzékenyítése előtt még söprögethetnél kicsit a magad háza tájékán is.
2021. jún. 14. 00:21
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 Akkor tőled is megkérdezem, mert már előbbi válaszolóktól is vártam valami konkrétat, de nem tudtam meg. Azt se hogy miből vonjátok le a következtetést, hogy a 'magam háza tájékán söprögethetnék', de szívesen elolvasnám ha megírnád, hogy mire gondolsz ez alatt, és hogyan tehetném ezt meg?
2021. jún. 14. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem áll fel a szőr a hátamon az "érzékenyíteni" szó hallatán? Szerintem ez nem a legjobb taktika, hogy előbb a leszbikusságot próbálod vele elfogadtatni, hogy aztán könnyebb legyen a coming out. Valaki aki homofób nem lesz èszérvektől vagy egyéb mástól elfogadó a melegséggel. Ez ha működik leginkább fordítva, hogy elmondod neki hogy leszbikus vagy és ő eldönti hogy tud-e téged feltétel nélkül szeretni, el tud-e téged így fogadni. Ha eljut oda hogy a lánya fontosabb mint egy hülye megrögzött gondolkodásmód onnan már könnyebben nyit az olyan tartalmak felé is amik számára közönbösek lennének.
2021. jún. 14. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!