Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érzékenyíthetném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzékenyíthetném anyámat a leszbikussággal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Teljesen ellene van, az a reakciója, hogy fujj, ha lát vagy hall ilyesmiről, defektesnek mondja az azonos neműekhez vonzódást. Ezért nem is merek coming outolni. Viszont a transzneműséget elfogadhatónak tartja valamiért, holott ugyanúgy lmbt+ba tartozik az is. Hogyan érzékenyíthetném, hogy jobban álljon hozzá a leszbikussághoz is?

2021. jún. 12. 17:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Ne coming outolj. Ne hiddel, hogy szükséges a parádé.

Mondjuk ez érdekes, főleg ilyen transz-ellenes országban. Biszexualitással hogy áll?

2021. jún. 12. 17:36
 2/16 A kérdező kommentje:

A biszexualitást is úgy tekinti, mint a leszbikusságot/homoszexualitást.

Nem is azon van a hangsúly, hogy coming outolni szeretnék, hanem fáj, hogy akármikor meghall ilyesmit, rögtön undorodik, b*zizik meg degeneráltnak titulálja ezeket az embereket.

2021. jún. 12. 17:46
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Sokan azt mondanák, adj neki időt, majd lenyugszik, ha szeret elfogas, bla bla bla. Talán a mesében. Ne erőltesd, gyújts pénzt és költözz el. Függetlenedj. Ha már önmagad ura vagy, nem fog tudni zsarolni, bántani, megalázni, keresztbe tenni. Szabadon ismerkedhetsz, aztán vagy megbékél vagy megeszi a fene.

De én nem pazarolnám begyepesedett idiótákra az időm, rokon vagy sem.

2021. jún. 12. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:
6%
Bekkeld ki, amíg kinövöd a divathóbortot!
2021. jún. 12. 18:40
 5/16 A kérdező kommentje:

#4 Hidd el, próbáltam a fiúkat szeretni, pont mert ilyen gondolkodásmódúakkal nőttem fel. Nem ment.

Nahát, lehetséges, hogy van, aki nem divatból választja a nehezebb utat?

2021. jún. 12. 18:46
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem hagyd békén anyukádat. Ő ilyen és kész. Nem kell nevelned őt. Gondolom neked sem esne jól, ha ő meg elkezdene téged "kigyógyítani", pasit fogni stb.

Amíg nem tartot tiszteletben az ő véleményét, ő sem fogja a tiédet. Ez 100%

bi nő

2021. jún. 12. 19:45
 7/16 A kérdező kommentje:

#6 Az egész kamaszkorom arról szólt, hogy pasit próbált szerezni nekem anyám és nagyanyám, de kb. minden fiú jó lett volna nekik, akit láttak az utcán, hiába mondtam, hogy nem vágyom rá. Szóval ezen már túl vagyok.

És szerinted hogyan tartsam tiszteletben azt, hogy mocskolja az olyan embereket, mint én vagyok? Mondjam azt, hogy 'anya, tiszteletben tartom, hogy degeneráltnak tartasz', és akkor majd az egész jól meg lesz oldva?

2021. jún. 12. 20:32
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

"Amíg nem tartot tiszteletben az ő véleményét, ő sem fogja a tiédet."

Kicsi csillag, az egyik egy irányultság, amin nem tud változtatni az ember és mások bigott véleményétől függ az élete. A másik egy idejét múlt, szánalmas vélemény. Diszkriminálás.

Ez nem az "én szeretem a lilát te meg nem" című műsor.

2021. jún. 12. 23:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
"kb. minden fiú jó lett volna nekik" az én anyám is ilyen, nem szívesen állok szóba se pasival még két percre se, de még egy társaságba se, mert már jön az, hogy ez meg az milyen jó lenne, inkább kerülöm a társaságot. 20 évvel idősebb pasival akart összehozni, nagyon gáz. Jobb ha a saját magad érdekében megpróbálod elengedni a füled mellett amit mond, tudom, hogy nehéz és rosszul esik az embernek amikor ezt hallja, de ilyen hozzáállás mellett megkeserítené az életed. Van aki idővel meglágyul ha a saját családjában történik, a legtöbb ember bele sem gondol, hogy az ő szeretteit is érintheti ez a beszólás.
2021. jún. 13. 08:30
 10/16 anonim ***** válasza:
2%
Már ne is haragudj kérdező, de semmivel sem vagy jobb anyádnál. Pontosan az a tolakodó/manipuláló stílusod van, akárcsak neki. A különbség mindössze annyi, hogy te a másik térfélről osztod az észt.
2021. jún. 13. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!