Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzékenyíthetném anyámat a leszbikussággal kapcsolatban?
Ne coming outolj. Ne hiddel, hogy szükséges a parádé.
Mondjuk ez érdekes, főleg ilyen transz-ellenes országban. Biszexualitással hogy áll?
A biszexualitást is úgy tekinti, mint a leszbikusságot/homoszexualitást.
Nem is azon van a hangsúly, hogy coming outolni szeretnék, hanem fáj, hogy akármikor meghall ilyesmit, rögtön undorodik, b*zizik meg degeneráltnak titulálja ezeket az embereket.
Sokan azt mondanák, adj neki időt, majd lenyugszik, ha szeret elfogas, bla bla bla. Talán a mesében. Ne erőltesd, gyújts pénzt és költözz el. Függetlenedj. Ha már önmagad ura vagy, nem fog tudni zsarolni, bántani, megalázni, keresztbe tenni. Szabadon ismerkedhetsz, aztán vagy megbékél vagy megeszi a fene.
De én nem pazarolnám begyepesedett idiótákra az időm, rokon vagy sem.
#4 Hidd el, próbáltam a fiúkat szeretni, pont mert ilyen gondolkodásmódúakkal nőttem fel. Nem ment.
Nahát, lehetséges, hogy van, aki nem divatból választja a nehezebb utat?
Szerintem hagyd békén anyukádat. Ő ilyen és kész. Nem kell nevelned őt. Gondolom neked sem esne jól, ha ő meg elkezdene téged "kigyógyítani", pasit fogni stb.
Amíg nem tartot tiszteletben az ő véleményét, ő sem fogja a tiédet. Ez 100%
bi nő
#6 Az egész kamaszkorom arról szólt, hogy pasit próbált szerezni nekem anyám és nagyanyám, de kb. minden fiú jó lett volna nekik, akit láttak az utcán, hiába mondtam, hogy nem vágyom rá. Szóval ezen már túl vagyok.
És szerinted hogyan tartsam tiszteletben azt, hogy mocskolja az olyan embereket, mint én vagyok? Mondjam azt, hogy 'anya, tiszteletben tartom, hogy degeneráltnak tartasz', és akkor majd az egész jól meg lesz oldva?
"Amíg nem tartot tiszteletben az ő véleményét, ő sem fogja a tiédet."
Kicsi csillag, az egyik egy irányultság, amin nem tud változtatni az ember és mások bigott véleményétől függ az élete. A másik egy idejét múlt, szánalmas vélemény. Diszkriminálás.
Ez nem az "én szeretem a lilát te meg nem" című műsor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!