Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy leszbikusként undorodom a szoptató anyukák melleitől?
Figyelt kérdés
Pedig nyilván alapvetően nagyon izgatónak találom a melleket, de ebben a kontextusban a hányinger fog el tőlük, hogy ott egy kisbaba és eszik...2021. jún. 5. 22:17
2/10 anonim válasza:
És ha a barátnőd szoptatós anyuka lenne, nem is foglalkoznál a melleivel?
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem normális ilyen mértékben.
5/10 *Felhasználói név válasza:
😂 megértem, velem is ez van
De nem is baj, olyankor úgyis más “funkciót” lát el 😃
6/10 anonim válasza:
Nem izgulsz fel egy kisbabára? Nem baj.
Egyik ember a másik testéből eszik és taszít téged? Nem baj.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom
Engem nem zavar
Hát arra való eredetileg
8/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit furcsa, hogy undorodsz, de azt gondolom, hogy az viszont teljesen normális, hogy nem izgulsz fel rá. Én például önmagában egy mell látványától sem izgulok fel, nekem szükségem van arra, hogy vonzódjak ahhoz a személyhez, akihez tartozik.
9/10 anonim válasza:
Ez tök jó, azt jelenti, hogy nem vagy pedofil. :D Fura is lenne, ha baba látványa mellett izgalmi állapotba jönnél, szerintem akkor kéne aggódni amúgy. :D
10/10 anonim válasza:
Semmiképp nem normális, ha undorodsz egy (babával együtt 2) egészséges, fiatal ember testétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!