Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit fog szólni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit fog szólni? Jól teszem, hogy el mondom?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akibe bele szerettem, mit tegyek? Mit szól majd hozzá?

Sziasztok, 23 éves leszbikus lány vagyok és a volt munkahelyen bele szerettem egy nálam 10 évvel idősebb nőbe. Próbáltam neki adni a jeleket, hogy tetszik nekem (sokszor dicsérem a képeit - üziben reagálok a messenger napjára, hogy milyen szép, viszek neki csokit szinte mindig és már kapott tőlem egy plüss kulcstartót is)Tudja, hogy a lányokat szeretem. A bökkenő az, hogy már egy jó pár év óta van párja.,de úgy érzem addig nem tudok megnyugodni, míg nem mondom el neki az érzéseimet...) Tudja, hogy szeretnék vele kettesben beszélni, azt mondta, hogy persze beszélhetünk. Tegnap rá kérdeztem, most meg azt mondta, hogy nem nagyon szokott rá érni, meg kérdezte, hogy hát de mikor, mert nem szokott rá érni és mondta, hogy most is mondhattam volna (üzletben dolgozik, a sorok között nem szeretném el mondani neki) Szerintetek tudja, hogy érzek iránta vakamit? Mi fog belőle ki sülni szerintetek, ha el mondom neki? Köszönöm szépen előre is az őszinte válaszokat..

2021. máj. 31. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Semmi jó.

1. eleve nem rondítanék bele más kapcsolatába, max. megvárnám, míg vége lesz.

Ha intelligens, szépen elmondja, amit tudsz- hogy kapcsolatban van.

Ha hevesebb, elküld a fenébe.

2021. máj. 31. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem, a leírtak alapján tudja, mit gondolsz, csak A, lehet, hogy nem akar szembesülni vele, mert nem tud vele mit kezdeni; B, lehet, hogy bejössz te is neki, csak rejti, és nem akarja a kapcsolatat feláldozni; C, lehet, hogy nem tudja kezelni a szitut, így kínos percek lehetnek..,
2021. máj. 31. 15:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, néha annyira elbizonytalanodom. Volt amikor át ölelt hátulról, nagyon közel szokott jönni és ha fel van fogva a hajam, sokszor "játszik" vele, bele túr. De a kijelentése, hogy nem nagyon szokott rá érni elbizonytalanít.... :/
2021. máj. 31. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Az bizonytalanítson el, hogy kapcsolatban van.
2021. máj. 31. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ő is leszbikus vagy bi? A párja nő?

Te mit vársz, hogy reagáljon? Nyilván azt tudjuk hogy mit szeretnél, de mit tartasz reálisnak? Jó lenne ha azt mondaná hogy sejtette? Vagy akkor nyugodnal meg és tudnál túl lépni, ha azt mondaná most egy kicsit keruljetek egymást?!

2021. máj. 31. 15:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Iyen téren nem tudok róla, de pasija van. Abból gondolom, hogy a lányokat is szereti, mert elég fiús a mozgás, hangja, és valahogy érzem, hogy nem csak a férfiak felé kacsingat. Igen, jól esne, ha azt mondaná, hogy sejtette, mert akkor tudom, hogy nem haragszik rám, mert akkor már rég le állított volna, hogy pl ne hozz folyton csokit vagy ne gyere mindig ide a munkahelyemre. Igazából, persze hogy azt szeretném, hogy "járjunk össze néha" értitek mire gondolok. A legrosszabb az lenne, ha utána azt mondaná, hogy többet hozzá se szóljak és kerüljük egymást.....
2021. máj. 31. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Tudja mit akarsz tőle, főleg ha már mondtad hogy leszbikus vagy. Nem véletlenül menekül az elől hogy kettesben legyetek - el akarja kerülni a számára is, számodra is kínos szituációt ami a visszautasítást jelenti. Szóval én venném ezeket a jeleket és elengedném a dolgot a helyedben.
2021. máj. 31. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebben az egészben csak az a zavaró, hogy ő viszont nem küldött neked ilyen jeleket. :/ Hát hajrá, de szerintem számolj negatív kimenetellel is :/
2021. máj. 31. 16:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazából küld ő is egy pár dolgot

Simogatása, ölelése hátulról, a hajam túrása. Meg mondta, hogy nem szeret senkivel sem beszélgetni messengeren, de én kivétel vagyok

2021. máj. 31. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy kicsit jól esik neki, hogy törődsz vele, ajándékokat adsz neki, de az elmondottak alapján nem hiszem, hogy viszonozza az érzésidet, kapcsolatban is van. Szóval én sem hiszem, hogy bármi jó sülne ki belőle, mondjuk ha tényleg elutasít max hamarabb le tudod zárni magadban a dolgokat.
2021. máj. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!