Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amikor egy leszbikus azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy leszbikus azt mondja, hogy undorodik a férfiaktól, az csak szexuális értelemben van így (a férfi testtől undorodik), vagy ennél többről van szó, mélyebb undorról?

Figyelt kérdés
Ha nem szexuális kapcsolatba kerül egy férfival, pl. kollégák, és együtt kell dolgozniuk valamin, vagy együtt kell utaznia egy autóban, taxiban egy férfival, kiszolgálja egy férfi egy üzletben (mondjuk egy férfi készíti el az ételét, vagy tudomisén, ilyesmi), az is visszataszító? Vagy egy ilyen nő barátkozik a férfiakkal, ahogy pl. a hetero férfiak egymással, még ha szexuálisan távolságtartóak is? Vagy ahogy a nők barátkoznak homoszexuális férfiakkal?
2021. máj. 27. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kijlentés elsősorban szexuális értelemben értendő.
2021. máj. 27. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A test sem undorító nekik (max a pénisz), észreveszik a szépet, csak nem hatja meg. Nem vonzza szexuálisan és annyi, miért kell ezt túlbonyolítani? Nem undorodnak a férfiaktól, van akinek vannak férfi barátai, a leszbikusoknak még több is általában. Ahogy a melegek is jobban kijönnek nőkkel általában. Ebben, amit írtál semmi logikus nincs. Kit kedvelsz (emberileg) és kire vágysz az azért nem ugyanaz.

Én meleg pasi vagyok (bocs hogy idekeveredtem), a legjobb barátom egy leszbikus nő. Megosztunk mindent egymással.

2021. máj. 27. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő... olyan mint amikor valaki azt mondja a kelkáposzta főzelékre hogy utálja. Van aki csak megenni nem tudja, más meg már attól "rosszul" van ha mellette azt eszik valaki, vagy meglátja a szót leírva.
2021. máj. 27. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én néhány férfinak a viselkedésétől undorodok, pl “azért vagy leszbi mert még nem dugtak meg jól” és hasonló dolgok amikkel sajnos sokat találkozok.

De amíg normálisan áll hozzám egy pasi, semmi bajom velük.

De a fiú barátaim nagyrésze meleg amúgy, velük általában jobban megtalálom a közös hangot.

2021. máj. 27. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyénfüggő, van, aki csak szexuális értelemben, de van, aki - igazából tévesen - a pasik személyiségétől is undorodik.

Olyanról még nem hallottam, hogy valaki arról is undorodjon, hogy pl. egy autóban utazzon egy férfival, de az már pszichés probléma (de megkockáztatnám a "pszichiátriai" jelzőt is). Esetleg nemi erőszakot elszenvedett embernél tudnék ilyet elképzelni.

2021. máj. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!