Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy leszbikus azt mondja, hogy undorodik a férfiaktól, az csak szexuális értelemben van így (a férfi testtől undorodik), vagy ennél többről van szó, mélyebb undorról?
A test sem undorító nekik (max a pénisz), észreveszik a szépet, csak nem hatja meg. Nem vonzza szexuálisan és annyi, miért kell ezt túlbonyolítani? Nem undorodnak a férfiaktól, van akinek vannak férfi barátai, a leszbikusoknak még több is általában. Ahogy a melegek is jobban kijönnek nőkkel általában. Ebben, amit írtál semmi logikus nincs. Kit kedvelsz (emberileg) és kire vágysz az azért nem ugyanaz.
Én meleg pasi vagyok (bocs hogy idekeveredtem), a legjobb barátom egy leszbikus nő. Megosztunk mindent egymással.
Én néhány férfinak a viselkedésétől undorodok, pl “azért vagy leszbi mert még nem dugtak meg jól” és hasonló dolgok amikkel sajnos sokat találkozok.
De amíg normálisan áll hozzám egy pasi, semmi bajom velük.
De a fiú barátaim nagyrésze meleg amúgy, velük általában jobban megtalálom a közös hangot.
Teljesen egyénfüggő, van, aki csak szexuális értelemben, de van, aki - igazából tévesen - a pasik személyiségétől is undorodik.
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki arról is undorodjon, hogy pl. egy autóban utazzon egy férfival, de az már pszichés probléma (de megkockáztatnám a "pszichiátriai" jelzőt is). Esetleg nemi erőszakot elszenvedett embernél tudnék ilyet elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!