Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti hogyan szoktatok "közösülni" egymással?
Az ötöst elsőre úgy olvastam, hogy caak pukizgatunk, lol.
Amúgy ez nem ennyire egzakt. Hogy csak ez vagy az van. Meg tudod, nálunk többségében nem a fizikának van nagy szerepe. Jelenleg nincs nő az életemben, de visszagondolva az előzőekre... Hát fogalmam sincs, hogy hogy szeretkeztünk, mert inkább az maradt meg, hogy milyen érzések közepette csináltuk.
De amúgy ez mindenkinél más. Én szinte bármire nyitott vagyok, nálam jöhet kb. bármi, nem csak egy-egy dolog. 🤷♀️ Ráadásul igénylem a változatosságot is, tehát az sem baj, ha ez-az kimarad. Az is jó, ha csak egy valamin van hangsúly, aztán az a jó, ha összevissza hempergünk. Meg az is jó, ha nem kölcsönös a dolog, hanem kielégítjük egymást csakúgy, tehát csak egyikünk van főszerepben.
Amúgy ollózni szr dolog, értelme nem som. Azon kívül a többi meg még sok más jó dolog, kivéve a sehogy meg a pukizás :D
szeretek ujjazni,és nyalni. Ezeket szeretem kapni is.
Persze van más is de ez a leggyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!