Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
67 éves vagyok. Lányom tegnap leültetett és elmondta, hogy leszbikus. Hiába mondom neki, hogy ugyanolyan, mint mi, heteroszexuális nők, azóta megváltozott, sír, ha felveszi a telefont. Miért van ez? (Nem tudja indokolni.)
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 14:26
21/22 anonim válasza:
Semmi félreérthető nincsen benne, tessen nyugodtnak lenni. Sokáig várt, felgyülemlett benne.
Esetleg lehet tudni, mi történt azóta?
22/22 ItaIta válasza:
19. Vagyok. Hölgyem, én arra értettem, hogy “ugyanolyan mint a heteroszexuális nők” ez úgy félreérthető, hogy nem fogadja el a lányát. Egyáltalán nem támadásnak mondtam, de rosszul esne önnek is szerintem egy kicsit ha így fogalmaznának, de lehet csak én gondolom túl. Megoldódott már a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!