Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
67 éves vagyok. Lányom tegnap leültetett és elmondta, hogy leszbikus. Hiába mondom neki, hogy ugyanolyan, mint mi, heteroszexuális nők, azóta megváltozott, sír, ha felveszi a telefont. Miért van ez? (Nem tudja indokolni.)
Kedves Hölgyem!
A 7. Válaszoló vagyok. Elnézést kérek, csúnyán félreértettem a kérdést. Ahogy írta : Nem ezen a bolygón voltam. Kérdését ugyanis úgy értelmeztem, mintha Ön kedves hölgyem nem fogadná el a lányát, de hála a (jogos) lepontozóknak és az Ön válaszának mégegyszer elolvastam a kérdést, most értettem meg. Elnézést kerek.
Hogy válaszoljak is a mostmár jól értelmezett kérdésre, szerintem szégyenli Ön előtt a lánya, hogy Ő “más” jó, hogy el tetszik fogadni és ilyen rugalmasnak tetszik lenni, az idő majd megoldja.
Vagy lehet, hogy meg ő sem tudja mit szeretne, vagy talán biszexuális?
Kívánok minden jót kedves családjának, a 7. Válaszomat kérem hagyja figyelmen kívül.
Szerintem a lánya meg van hatodva,hogy támogatásra lelt. :)
Nagyon szép dolog volt támogatni benne.
Hmm. Hat igen. Valoszinuleg nagyon sokaig vart a dologgal, sokáig elnyomta magaban, valoszinukeg ez az oka.
Tul lesz rajta. Es már nagyon bolsog lesz. 😊
Köszönöm!
Azoknak, akiket érdekel:
sokkal oldottabb már és kiderült, épp ismerkedik.
Mondtam, úgy mutassa majd be, mint menyemet.
Mindketten kipityeregtük magunkat.
Örülök, hogy mertem kérdésemmel segítséget kérni. A sok-sok szívélyes privát üzenetet, bátorítást, szeretetet is külön-külön köszönöm!
Legyen mindenki áldott!
Szép napot! El tetszik fogadni a lányát? mert akkor máshogy mondja, mert ez így igen félreérthető hangzású. Ezt nem tudom megmagyarázni miért, de ha az én édesanyám így reagált volna az én coming out-omra, hasonó reakcióm lenne.
16/Leszbikus lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!