Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek belemenjek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenjek?

Figyelt kérdés

Tegnap rám írt társkeresőn egy biszex lány,aki volt már együtt lánnyal is,fiúval is együtt szexuálisan. Barátság extrákkal dolgot keres csak,viszont én még nem voltam még csak randin sem lánnyal,mert tavaly augusztus óta tudatosult bennem biztosra,hogy leszbikus vagyok,nem biszex (család sem tudja),és azóta ismerkedem,de nem igazán jött össze,kivéve a napokban,mert már van olyan akivel elég jól elbeszélgetünk. De hát..tombolnak azért a hormonok,de meg nem igazán tudom mit kéne csinálnom,mert abba is gondolok,hogy így tapasztalatot szerezhetnék meg tetszik külsőleg a lány,de meg ott van,hogy: az első akkor egy olyannal legyen,akivel csak kihasználjuk egymást és minden érzelem nélkül menne a dolog vagy várjak másra.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2021. máj. 13. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Elsőnek nem mennék bele.
2021. máj. 14. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
en belemennek, ha amugy megvan a szimpatia, es ha el tudnam azt viselni hogy ez nem tobb barati szexnel.viszont oszinten megmondanam hogy kezdo vagyok, nyilvan o is rajon majd de jobb ha ezt elore tisztazzatok szerintem
2021. máj. 14. 02:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám őszintén, hogy kezdő vagyok, aztán ő is dönt akar e kezdővel foglalkozni.

Magadban tisztáznod kell azt, hogy neked ez így megfelel e, hohy esetleg így veszítsd el a szüzességed, ha neked így megfelel menj bele, ha nem, várnál kapcsolatra azt is mond meg.

2021. máj. 14. 07:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem neked kell érezned, hogy mennyire fontos a dolog érzelmi része. Egy biztos, hogy nem lesz se jobb se rosszabb attól később mással ha most szexelsz valakivel. Minden ember egyedi és más dolgokat szeret a szexben, egy új kapcsolat mindig együtt jár a felfedezéssel, hogy mi esik jól a másiknak.Én szerintem az izgalom inkább ebben rejlik, bár én nem voltam már szűz mikor életem első leszbikus élményét éltem át és az is eléggé soron kívül történt, így én nem voltam túl szentimentális az ügy kapcsán. Ezt azóta sem bánom, pedig életem első szexuális aktusánál még számított nyilván, később ez kicsit azért megkopik és kevésbé lesz lényeges, nálam legalábbis így volt. Azt hogy te ezt hogy éled meg, hogy nem olyannal történik aki érzelmileg is vonzó lehet azt neked kell érezni szerintem.
2021. máj. 17. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj bele,valahol elkell kezdeni.

Sajnos azt kell mondjam,hogy minden alkalmat megkell ragadni különben jönnek a cicák.

Aztán te lesze az utcában: A macskás nő.

2021. máj. 17. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
O, igen, a macskás nő ;) Én is az lettem. Szóval bátorság.
2021. máj. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!