Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Meddig érdemes húzni ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes húzni ezt közöttünk? Meddig mehet el? Meddig mehetek én el?

Figyelt kérdés
Egy éve ismertem meg egy lányt, beszelgettünk egyre mélyebb lett a kapcsolatunk, majd összejöttünk, de távkapcsolatba vagyunk jelenleg hiszen nem ugyan abba az orszagba elunk. En 21 vagyok ő 29 minden nagyon jó volt köztünk, nem annyira ütközött ki a korkülönbség, a távolság fájdalmas, de minden nap beszélünk, videochetelünk. Voltak hullámvölgyek, de hol ne lenne túllendültünk rajta, viszont egyre több a vita, nem kértem másra csak annyira tudjam hol es kivel van, irjon nekem hogy ne aggodjak. Ha nem teszi én szóvá teszem neki. Rosszul teszem?? Annyi a válasza hogy ha nem ír gondolhatnám hogy dolga van. Több órára csak úgy eltünik. Megbizok benne, de félek, félek a távolság miatt,és a korom miatt is hogy talál mást, hogy így nem tudok megadni neki mindent. Ha felhozom neki, hogy rosszul esik leteremt, kiabál nem elősször és vádol hogy nem szórakozik. En erzem magam rosszul es sokadszor en hajtok fejet es kérem sűrűn a bocsanatot. Szeretem nagyon, de meddig mehet el, mi az a pont ami utan mar nezhetem magamat, es nem fogom magam egy honap mulva sem vádolni ha en mondom ki a végét? Nem vagyok szent, biztos hogy nem, másabb az életvitelünk, én akarok túl sokat. Segítetek pár gondolattal??

2021. máj. 9. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. valóban nagyon rátelepszel. 29 éves felnőtt nő.

2. amúgy is necces egy távkapcsolat, köztetek láthatóan nem működik.

Keress a közeledben.

2021. máj. 9. 18:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. :)
2021. máj. 9. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért sem preferálom a távkapcsolatokat.

Egy idő után annyira online megy a dolog,hogy nincs meg a varázsa.

Embereknek meg szüksége van a személyes kontaktra. Más az ha pl tudod ,hogy fél max 1 év múlva együtt lehettek. De ha ez bizonytalan. Akkor igazából nagyon necces.

Nem fer dolog,hogy számon kéred,hogy hol van,meg jelentkezzen és ha pár órára eltűnik kikészülsz.

Pl nekem a melóhelyem olyan,hogy vagy lazább akkor tudok írni esetleg. Ha pörgés van akkor egész nap fel sem nézek. tehát 8-9 órát sem nézek a telefonra,nem írok vissza senkinek.

De volt mikor elmentem a kutyámmal kirándulni a közeli erdőbe,fél úton vettem észre,hogy a telóm meg otthon maradt. Ezért nem fordultam vissza.

3 órán keresztül senki nem ért el. Nyilván ha anyu haza ért akkor hívott látta,hogy a telóm otthon van.

De váratlanul le is merülhet vagy szimplán barátaival,vagy rokonaival van és nem a telót fogja nyomkodni.

Szerintem beszéljétek ezt meg,nem fog működni. Te is engedd el ezt a dolgot.

Mikor társ-keresőztem és már 50 km távra volt valaki,már nem ismerkedtem. Egyszerűen nem fér bele az életembe ez. Távkapcsolatnak nem látom értelmét.

2021. máj. 9. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Ha ő az idősebb, inkább neki kellene megadnia mindent. A távkapcsolat már csak a fentiek miatt sem jó. Elvesztegetett idő. Te pedig miért legyél hűséges, ha ő sem biztos, hogy az. Éld a saját életed, aztán ha már nem lesz fizikai távolság, onnantól érdemes komolyabban venni.
2021. máj. 9. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Elősször is köszönöm mindkettőtök válaszát, tudom hogy nagy álltalánosságba azt mondják nem jó egy távkapcsolat, sokat gondolkodtam, hogy bele vágjak e pont ezek a tenyek miatt, hogy még egy ölelést se tudok neki megadni, aztan feltettem magamnak a kérdést.. mi van ha a sztereotípiák miatt dobok el valakit, mi van ha pont mi leszünk a kivétel. Belementem. Nem bántam meg.

Teljesen érthető amit irtok, lehet én vagyok egy kicsit erőszakosabb ezzel kapcsolatba és én görcsölök rá jobban a dolgokra velünk kapcsolatban. Csak szeretek tudni róla, elég lenne egy "figyelj össze jött minden a mai nap és neharagudj, de jól vagyok"

2021. máj. 9. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

"Csak szeretek tudni róla, elég lenne egy "figyelj össze jött minden a mai nap és neharagudj, de jól vagyok"

Igen! Ez lenne az elfogadható. Ha emiatt kiakad, mert szerinte ez számonkérés, akkor te is játszd el vele nyugodtan. Legyen kétségek között,utána mit gondol majd. Sosem biztos, hogy tényleg a dolgát végzi, főlrg ekkora távolságban. Kis távokságban is előfordul, hogy másra kacsintgathat, de ekkorában nem lehetsz biztos.

2021. máj. 9. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En is tavkapcsolatban élek lassan 5 éve, mi hetvegente azert talalkozunk de van olyan h hetekig nem látom, ez főleg iskola meg munka miatt. De tervezzük az összeköltözést is valamikor. Szerintem termeszetes h tudni akarod h mit csinal, meg h hol van, nem titok nemde? Meg kivel osztana meg ha nem veled? De nyilvan ez attól is függ h h kerdezed meg tőle h leteremtetted e meg számon kérted e. Ha talalna mást úgyis ki fog derülni szerintem előbb vagy utóbb. Ne parazz ra erre ennyire szerintem. Nekem is megfordul am ilyen a fejemben ahogy mindenkinek de nem tudom elkepzelni h megtenne velem de ha megis akk ugysem tudok mit tenni.
2021. máj. 9. 23:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,próbálok kimért lenni és nem számonkérő, nem esek neki. De örülök hogy nektek jól megy minden, remélem így is marad :)
2021. máj. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!