Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szőrkérdés a lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrkérdés a lányoknál?

Figyelt kérdés
A férfiak álláspontját ismerem ezzel kapcsolatban, a nőkét nem. A kérdés lényege az lenne, hogy szőr kérdésben a leszbikus/biszex nők hogy viszonyulnak egy szőrösebb partnerhez.
2021. máj. 6. 08:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Imádom a szőrös nunit :)
2021. máj. 6. 08:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem az illetőt,akkor szőrrel,és anélkül is szeretem,tehát alapjába véve nem zavar ha van.(:
2021. máj. 6. 08:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobban tetszik ha szőrtelen, de nem várok el semmit.
2021. máj. 6. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

"A férfiak álláspontját ismerem ezzel kapcsolatban"

Komolyan!? Mármint azt, hogy 50%-ban a csupaszt, és 50%ban a természetest szeretik?

Hát ez komoly ismeret :D

2021. máj. 6. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy. 🤷‍♀️

Amúgy jobb a sima. És nem csak kényelmi szempontból... Hanem azért, mert azt sugallja a szőrtelen cunci és egyéb testrész, hogy a párom készült nekem. Olyan macerás, kényelmetlen dologba kezdett azért, hogy nekem tetszen... Fantasztikus érzés. 😊

Azt is imádom, amikor sminkel vagy csini frizurát csinál vagy akkor is csinibe öltözik, amikor nem megy el otthonról. Ezek mind-mind azért vannak, hogy nekem tetszen.

És ez csak a szexualitás, sok ilyen jó dolog van. De térjünk vissza:

Én szeretem magamon is és a páromon is simogatni a szőrt. Nem csak a vénuszdombon és annak környékén, hanem a lábán, karján, stb. Nem zavar, teljesen természetes dolog egyfelől. Másfelől meg szörnyen macerás állandóan leszedni. Párkapcsolatban nekem belefér ennyi luxus. 🤷‍♀️

2021. máj. 6. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Én lány vagyok és a fiúkat szeretem, de 2l 1f felállásban már ny@ltam lányt és nagyon tetszett, hogy szőrös volt. ;)
2021. máj. 6. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szőrtelen tetszik, azt szeretem. Nyilván nincs kényszer, de ha választani lehet, akkor borotvált legyen.
2021. máj. 6. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
LÉnyegében mindegy, nem az számít.
2021. máj. 6. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a csupaszt szeretem,de nem zavar ha szőrös.
2021. máj. 6. 20:50
 10/13 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Nem zavarna egyáltalán ha szőrösebb tîpus, én sem vagyok az a teljesen sima fajta
2021. máj. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!