Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A párom bevallotta, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bevallotta, hogy a barátnőjével kipróbálta, de nem jött be neki, és nem tudom most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár éve vagyunk együtt, most nemrég a barátnőjénél lakott pár hónapot, de közben hozzám is járt, csak nem költözött ide mert nem egyedül lakom. Úgy érezte el akarom hagyni, de nekem csak nehézségeim voltak a munkahelyemen és a szüleimmel. Tudom, én is hibáztam, nem figyeltem rá eléggé, az érzések kicsit halványultak. Most pár hete beismerte, hogy lefeküdt a barátnőjével. De csak 3x és ebből 2x részeg volt, 1x csak ittas és ki akarta próbálni ugy h a tudatánál van, de úgy állítólag nem jött be neki. Én kiakadtam mert nem csaltam meg, ő azt mondta szeret, és mivel én is ezért megbocsájtottam neki. A barátnőjét nem ismerem így nem tudom megkérdezni, de talán nem is lenne jó ötlet. A barátnőjének nem rég ért véget egy hosszabb kapcsolata, így dühös a férfiakra. Kicsit zavart vagyok még. Főleg, hogy a párom még ott alszik nála néha, összeköltözni még pár hónapig nem tudunk, de legyek nyugodt mert megbeszélték 3s egyet értettek, h barátságukat nem ronthatja el egy ilyen dolog. A párom bizongatja, h nem jött be neki a dolog, és csók nem is volt csak sex.
2021. ápr. 21. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

LÉPJ tova :)

Jo tanács

2021. ápr. 21. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is megcsalt. És azt sem lehet mondani hogy botlás volt és csak a pia miatt történt, mert oké hibázol egyszer, de háromszor? Én azt se hiszem el hogy nem élvezte, akkor nem fekszik még kétszer le vele. És még mindig találkozik vele, ott alszik nála. Szerintem a minimum lenne hogy ha együtt maradtok, akkor megszakítja a kapcsolatot azzal, akivel megcsalt. Az egyetlen jó pont hogy legalább bevallotta.
2021. ápr. 22. 00:25
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Tudod mit? Megemérdemled! Kajakra felteszed ezt a kérdést miután MEGCSALTAK TÉGED. UGYANIS A FARKA EGY MÁSIK NŐBEN JÁRT. CSAK 3X DUGTA MEG JAJj VELETLEN HAHA na jolvan remélem ez kamu
2021. ápr. 22. 02:53
 4/10 A kérdező kommentje:
őő bocs de neki nincs farka.. egy nőről beszélünk
2021. ápr. 22. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kategóriából nem is, a szövegkörnyezetből eléggé levágós #3
2021. ápr. 22. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De az egyébként elgondolkodtató kérdező, hogyha férfivel csalt volna meg, akkor is ilyen könnyen megbocsátasz? És akkor is hagyod hogy barátok maradjanak, nála aludjon?
2021. ápr. 22. 08:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor csak kipróbálta. Ez olyan hihető, mint hatszor (háttal) beleesni a késbe.
2021. ápr. 22. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Megcsaltak, ember. Mire vársz?
2021. ápr. 22. 09:14
 9/10 A kérdező kommentje:
6/8 igazad van, nyílván ez más helyzet..vagy mégse..
2021. ápr. 22. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Háát én nem bocsájtanék meg neki.

Biszex vagyok,de ha kapcsolatban vagyok valakivel evidens,hogy nem csalom meg! Senkivel sem. Ha már lefekszik mással akkor téged nem szeret úgy igazán.

Az meg,hogy 3x is lefeküdt a barátnőjével és nem tetszett neki kötve hiszem. Egyszer azt mondom ittas és olyan lelkiállapot miatt egymásnak esnek,oke.. De hogy utána még 2x? :D

2021. máj. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!