Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a nő mellmérete, van amelyik jobban izgató?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 13:29
11/16 anonim válasza:
Neked semmi, nekünk viszont zavaró hogy minden leszbikus kérdés alatt van legalább egy pasi által írt válasz, aminek semmi köze semmihez.
12/16 anonim válasza:
Nekem a nagyon nagy annyira nem tetszik, nekem az a fontos h feszes legyen. 24/L
13/16 anonim válasza:
meg kell tanulnom előbb olvasni a kategóriát, aztán a kérdés...
de ha már itt vagyok, csak a tejeszacskó mellet nem szeretem :)
14/16 NTBS válasza:
Nekem a nagyobbak jobban tetszenek.
15/16 anonim válasza:
Nekem az tetszik amelyikkel játszhatok🥰. Ha meg kapcsolatról van szó nem érdekelne egyáltalán, hogy milyen a melle, nem azért akarok vele lenni.24/L
16/16 anonim válasza:
szerintem a forma sokkal fontosabb a meretnel . meg a feszesseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!