Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira hiányzik,hogy szeressenek,hogy öleljenek,hogy tartozzam valakihez.25 vagyok,sosem volt párom.Leszbikus vagyok,de inkább demiszexuális. Hasonlóan?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 21:50
1/13 anonim válasza:
nem. hetero vagyok, szeretve és szeretek, szívesen megölellek, tartozhatsz hozzám - írj!
40+ F
2/13 anonim válasza:
Ismerős a szitu. Ez az egész koronavírusos helyzet pedig még jobban előre hozta.
3/13 anonim válasza:
Sok párom volt, de mégse lett meg az igazi. Félek, hogy nem is lesz ...
26/L
4/13 anonim válasza:
Nos, a véleményem szerint sokaknak hiányzik, hogy szeressék, ölelgessék őket és hogy tartozzanak valakihez. Nekem volt kettő hosszabb kapcsolatom, és mindezek ellenére ugyanott vagyok ahol elkezdtem, a nagy nullán. Mert sajnos olyen a mai legtöbb párkapcsolat, hogy nagyon maximum 2-3 évet együtt vannak (már sokat mondok) és tuti addigra már az egyik fél másfelé kacsingat, vagy esetleg valaki már nem érzi azt amit kellene. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne akarj máshoz tartozni... alakíts ki egy olyan érzelmi világot,a hol nem más szeretetére vágysz, mert meg tudod adni azt magadnak. Természetesen azzal is meg tudod oldani, hogy ismerkedsz és összejössz valakivel, de nyílván a te esetedben ez ezerszer nehezebb, főleg, hogy az emberek nagy része álszent és megbízhatatlan.
5/13 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok😔
6/13 anonim válasza:
Ja jelenleg ugyanez sajnos..
Főleg a jelenlegi helyzet miatt még annál is nehezebb az ismerkedés😞
7/13 anonim válasza:
nyugi találsz majd egy rendes lányt társ keresőzz
(remélem nem baj hogy válaszoltam én is hasonló helyzetben vagyok csak pasi ként)
9/13 A kérdező kommentje:
Brigitta?Ő ki?
2021. ápr. 9. 21:12
10/13 anonim válasza:
Nekem ugyan volt már párom,de Detto...
A társkereső valahogy nem jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!