Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki demiszexuális hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki demiszexuális hogyan dönti el kivel randizik?

Figyelt kérdés

Én magam is az volnék, és nem érzek szexuális vonzalmat más fiúk iránt.

Inkább érzelmi alapon szeretnék dönteni, de az meg ugye egy fotó alapján nem jön át pl PlanetRomeo-n.

Demiszexuális: átélhetnek szexuális vonzalmat, miután egy erős érzelmi köteléket alakítottak ki valakivel (hasonló az aszexuálishoz, de nem teljesen mert itt azért kialahulhat vonzalom)

2021. jan. 9. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom elődönti hogy érzelmi alapon mennyire érzi közelinek a jelöltet és akit a legközelebbinek érez, azzal fog b**ni
2021. jan. 9. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetés alapján mert hogy máshogy?

Szerintem mindenkivel randizik,aztán vagy bejön valaki vagy örökre egyedül marad.

2021. jan. 10. 03:48
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Jól értem, hogy nem az idealizált külső, fizikai jegyek szerint érzel szexuális vonzalmat, hanem a kialakult érzelmi kapcsolat minősége alapján? Mert ilyen értelemben mindegy, hogy az ember hogy néz ki, nem iránta érzel fizikai vágyat, hanem a vele szemben táplált érzelmek iránt. Az pedig sok kontakt, sok beszélgetés és együttlét során alakul ki - eredetileg nem "olyan" célból, aztán te elkezdesz vonzódni az érzéseidhez. Erről volna szó?
2021. jan. 10. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ilyesmi, igen.
2021. jan. 10. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Beszélgetés, kezdetben levelezés alapján. Már azzal aki megérti, hogy fotó és két sor alapján nem tudok mit kezdeni a másikkal, mert nálam máshogy alakul ki a vonzalom.

Nagyon ritkán randizok, mert levelezés közben kiderül, hogy kivel érdemes egyáltalán találkoznom, és a többség sajnos szinte csak a külsőt nézi. Mondjuk előnyös a külsőm, de semmiképp sem ismerkednék olyan emberrel, aki főleg ezt értékeli bennem és nem igazán érdekli a személyem.

2021. jan. 11. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
`gy alakult nekem ki egy kapcsolatom. A Royalon elkezdtem levelezi valakivel, fényképeket még nem is cser´ltünk, de már nagyon megfogott az illetö. A levelezés alapján izzott a levegö közöttünk, megvolt a kémia. Aztán kezdtünk a szexröl is beszélgetni. Hasonlóak voltak az elvérásaink egymással szeenben. Amikor megláttam az esö, nem meztelen (!) képet róla, akkor hanyatt vágtam magamat. Valami gyönyörü, nekem nagyon tetszö srác. Amerkai ktonaként Kabulban volt békefenntaró szolgálatban. Az utólsó pillanatban döntött úgy, hogy eljön hozzám Európába, és csak úgy repült haza. Egy hétig csak öleltük egymást - na és persze sok szex és beszélgetés volt közöttünk. Idén nyéron ö hívott meg engem. Nem szeretnék odmenni, inkább jöjjön ö hozzám. Erre azt mondja, hogy, ha jön, akor marad is, és összeházasodhatunk.... na, most tele van a fejem mindenféle kavalkáddal, hogy mi fog történni.
2021. jan. 12. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!