Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak beképzelem ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak beképzelem ?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és van az osztályban egy lány, akivel jóban vagyunk. Amikor beszélünk sokszor elpirul és tiszta vörös lesz. Amikor odanézek véletlen, olyankor mindig engem néz. Mintha csodálkozna vagy nem is tudom...

Néha pedig beszélgetés közben vagy ha háttal állok olyan, mintha megnézne. Nagyon kezd kellemetlen lenni,mert kezdek zavarba jönni ettől... rosszat feltételezek...? Vagy lehet tetszem neki?

2021. ápr. 2. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tetszel neki igen, én megkérdezném miért nézel állandóan, persze nyilván nem így mondanám, hanem finoman utazgatnék rá, hogy észre vettem, hogy mindig a tekinteted rajtam van..
2021. ápr. 2. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Elképzelhető, te vagy ott, te látod a tekintetét, mi ebből nem tudjuk megítélni (a kérdésed amúgy bocs, de tinirovat szint, nem szexualitás).
2021. ápr. 2. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodj meg, mielőtt jön a szokásos félelem a hetero nőknél, nem fog megerőszakolni, ne aggódj! Attól bezzeg gondolom nem ijedsz be, ha egy pasi bámul és a f.szát rád veri otthon
2021. ápr. 3. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahová ha tetszik neked.
2021. ápr. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!