Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor biszex vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor biszex vagyok, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Sok férfi híresség mellett nőket is “crusholok”(nem tudom mi erre a megfelelő szó magyarul), és gyakran előfordul, hogy megnézek más lányokat utcán/közösségi médián, esetleg elképzelem magam velük. Párkapcsolatom nem volt még soha, szexuális kapcsolatom pedig csak fiúval. Voltam már egy barátnőmmel olyan helyzetben, amitől zavarban éreztem magam, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

18L

2020. aug. 25. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az általad említett angolszász eredetű szó magyar jelentése a kiszemelt.

Te szexuális vonzalmat érzel az azonos neműek iránt is, így igen biszex vagy! De ennek vannak fokai, lehet, hogy el sem akarsz majd jutni gondolatnál tovább.

2020. aug. 25. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, enyhén biszex vagy. Hogy megállsz, vagy elindulsz az úton attól függ fel akarod-e tárni azt ami benned van, vagy inkább harcolsz önmagaddal. Lehet a biszexualitásod foka csak enyhe, s csak érzelmi "dolgokat" max. csókot, tipi-tapit tudnál elképzelni másik nővel, lehet többet is (te tudod érzel-e irántuk szexuális vágyat). Akár ez, akár az, ha boldog akarsz lenni, akkor fedezd fel önmagad, s éld meg amit meg szeretnél.
2020. aug. 25. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt az a helyzet,amitől zavarban voltál?

egy leszbikus

2020. aug. 25. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!