Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret Ő is szerelmileg? Egy mondatról van szó, és lejjebb le is írtam. Ha nem igazán érthető kérdezhettek, de bocsánat, ha nem nagyon sokat árultam el erről. Tehát kérlek ne álljatok nekem.
Ha egy lány azt mondja, hogy "A remény hal meg utoljára" arra, hogy: Lényegében nagyon jól tudja, hogy szeretem (de nem vagyok biztos az érzéseimben, hisz nem tudom, hogy hogyan szeretem igazán). De annyi biztos, hogy ELVILEG azt mondja, hogy Ő nem szeret engem... Én rólam meg tudja, hogy nem tudom hogyan érzek iránta.. legjobb barátnők vagyunk. (Mindketten 19-20 év körül)
Válaszokat előre is köszönöm.
Minden okkal történik, legyen az akármilyen véletlen is!!
Én amondó vagyok, hogy azt az elég szexi képet... Nekem küldte csak el (mása nincs is, akinek ilyet küldhetne), és nemtom minek, deeee nagyon bejövős volt XDDDD.
Figyelj a remény jó dolog, de ne vakítson el az hogy te odavagy érte, lásd reálisan, ne hagyd hogy szórakozzon veled, vagy kihasználja hogy odavagy érte.
Mert ha játszanak az agyaddal az még az egyenes nemnél is fájdalmasabb lesz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!