Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit gondoltok a motorozásról? Nagyon nincs igazam?
*leszbikus kategória*
Teljesen kivagyok már, bocsi, ha hosszú lesz.
Párommal 2019 telén ismerkedtünk meg. Az elejétől kezdve tudtam, hogy motorozik, láttam róla képeket meg néha szóba is került, de mivel én nem igazán tudok hozzászólni, nem sűrűn hozta fel.
2019 nyár végén volt egy balesete, "felhordásos" kanyarban eldobta a motort, ő teljes "páncélban" volt, kb karcolás nélkül felállt belőle, a motor szenvedett olyan sérüléseket, hogy a szervizből már nem hozta haza.
2020ban a bizonytalan helyzet miatt, plusz mert már tervezgettük az összeköltözést (én még otthon laktam mentálisan nagyon megterhelő körülmények között, azért volt ilyen sürgős) nem vett új motort, az a szezon nagyjából kimaradt.
A probléma idén bukott ki, mikor március elején megvette a motort és én is lementem a garázsba megnézni. Mintha addig a pontig annyira nem esett volna le, hogy ez milyen veszélyes, olyan közelről látni, plusz a hangja, már a garázsban éreztem, hogy elszorul a torkon, aznap este miután ő elaludt én egy órát bőgtem a fürdőszobában, nagyon félek, hogy valami komolyabb balesete lesz.
Próbáltam vele erről beszélni, bizonygatja, hogy annyira biztonságos és óvatos amennyire csak lehet, mindig "páncélban" van meg sokszor járt ilyen vezetésbiztonságos tanfolyamokon, de egy kisebb vita során mikor kérdeztem nem örülne e jobban egy olyan partnernek, aki örömmel felülne mögé azt felelte, hogy igazából örül, hogy én nem szeretnék, mert nem szívesen felelne egy másik ember épségéért is...vagyis azért ő is egyetért, hogy mégsem olyan veszélytelen és bármikor lehet baj belőle.
Azóta kb minden nap görcsben van a gyomrom, ha eszembe jut. A motoros barátai már voltak kint, ő még idén nem ment, azt mondja, mert "neki még hideg van", de 99%ig biztos vagyok benne, hogy csak arra vár, hogy kicsit megemésszem a dolgot.
Ti mit gondoltok, túlságosan féltem, vagy reális, amit érzek?
Nagyon szeretem, szakítani nagyon-nagyon nem szeretnék, de nem tudom, hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet.
Köszönöm, ha elolvastad.
Ha tudnal motorozni, vagy csak motoroztal volna eletedben, akkor tudnad, hogy ez tejesen realis ha valaki felti a mogotte ulot. Legyel az Te, legyen ez barki -a tenyen nem valtoztat.
Ne aggodj ennyire, ha benne van valaki hidd el, tudni fogja hol a hatar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!