Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm el akar hagyni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm el akar hagyni mert ő úgy döntött, még a teggnap nem volt semmi baj de szerinte ő beteg mert egy lányal van és azt mondta undorodik magától. De én ezt nem tudom el fogadni nagyon szeretem és ő is engem?

Figyelt kérdés
Mit csináljak velem van a baj? Már 2 éve együtt vagyunk hogy jött ő erre rá egy nap alatt.. Mindig irányítani próbált miatta fel adtam az egész életem és haza költöztem.Mindig én vagyok a hibás bármi történjen de inkább elnézést kérek mint hogy el veszitsem.. Mit csináljak teljesen magam alatt vagyok. 21/L

2021. márc. 24. 22:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ugyanilyen kapcsolatban voltam 5 évig,aztán az én párom azzal az indokkal hagyott el,hogy csak férfi mellett lát biztos jövőt magának.Egy évig szenvedtem szakítás után,úgy éreztem,hogy belehalok,nélküle értéktelennek gondoltam magam.Most boldog párkapcsolatban vagyok egy olyan ember mellett,aki elfogad,ahogy vagyok és nem kínoz lelkileg.

Az exed valóban nárcisztikus,a te függésedből táplálkozott.Bár most iszonyúan nehéz neked,de örülj,hogy megszabadultál ettől a piócától.Jön majd valaki,aki tényleg szeretni fog.

2021. márc. 25. 10:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!