Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm el akar hagyni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm el akar hagyni mert ő úgy döntött, még a teggnap nem volt semmi baj de szerinte ő beteg mert egy lányal van és azt mondta undorodik magától. De én ezt nem tudom el fogadni nagyon szeretem és ő is engem?

Figyelt kérdés
Mit csináljak velem van a baj? Már 2 éve együtt vagyunk hogy jött ő erre rá egy nap alatt.. Mindig irányítani próbált miatta fel adtam az egész életem és haza költöztem.Mindig én vagyok a hibás bármi történjen de inkább elnézést kérek mint hogy el veszitsem.. Mit csináljak teljesen magam alatt vagyok. 21/L

2021. márc. 24. 22:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Beszélni magyar?
2021. márc. 24. 22:04
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg mostanra tudatosult benne teljesen, hogy ő fiúval szeretne lenni.
2021. márc. 24. 22:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem lehet érteni amit írok?
2021. márc. 24. 22:10
 4/21 anonim ***** válasza:
89%

Aki akarja megérti.

Ez alapján egy nagyon toxikus kapcsolatban vagy, egy nagyon toxikus emberrel.

Ha rám hallgatsz szakítasz vele. Vagyis nem kell, mert ő már megtette, úgyhogy hagyd elmenni.

2021. márc. 24. 22:12
 5/21 anonim ***** válasza:
18%
Hát az elejét nem lehet érteni akárki akármit mond.
2021. márc. 24. 22:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bocsi csak gyorsan írtam.. Lehet nincs sok értelme.
2021. márc. 24. 22:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem vak. Hagy ezt a kapcsolatot, tönkretesz, ha eddig nem történt meg. Olvasd végig mit írtál. Igy akarod élni az életed? Más irányítása alatt? Ennél sokkal többet érdemelsz! Engedd elmenni, jobb lesz neked hidd el! Igen nehéz, de idövel jobb lesz. Adj esélyt egy jobb kapcsolatnak valaki mással!
2021. márc. 24. 22:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik napról a másikra 2 év után hirtelen beközölte a barátnője a kérdezőnek, hogy el akarja hagyni, mert undorodik magától, hogy egy lánnyal van együtt.

A csaj irányításmániás, és mindenért a kérdezőt hibáztatja.

Kérdező maga alatt van, szereti a barátnőjét, nem akarja hogy elhagyja, és azt kérdezi mit tegyen most.

2021. márc. 24. 22:21
 9/21 A kérdező kommentje:
Ott hagytam a kézilabda csapatom.. Ez nem gond mert itthon kaptam csapatot.. De a nyárig fizetést nem.. Nem tudom mi van velem..Úgy érzem az egész életem tönkre megy.
2021. márc. 24. 22:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt csináld, hogy engedd el. A barátnőd nem kötődik hozzád érzelmileg, folyamatosan feladtad és feladtad önmagad csak ez lebegteti már a felszínen a kapcsolatotokat nem pedig az általa táplált őszinte érzések. Hiába adsz fel bármit is, meg mindent is, ha valaki csak így fogad el, akkor egy idő múlva ez már kevés lesz. Úgy tűnik ez a pillanat most jött el.
2021. márc. 24. 22:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!