Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naya Mousa jó csaj?
Figyelt kérdés
Ő egy színésznő, de sokan ismerik instáról vagy tiktok-ról is, sok olyan videót/képet tesz fel ahol "átváltozik" fiúvá vagy fiús stílusúvá.
Hát nekem ez a csaj egy istennő....nőies és fiús külsővel is. Ha nem tudnám hogy elérhetetlen számomra, megpróbálnám megismerni, annyira bejön! Bocsi a hülye kérdésért, a GYK nem engedte máshogy megfogalmazni emrthogy ez nem csevegő oldal.... :)
2021. márc. 13. 17:36
1/7 anonim válasza:
Ízlés kérdése... nekem csak egy kedves, szimpatikus lány, de ha téged beindít, akkor elő a dildót/kezeket:)
2/7 A kérdező kommentje:
Dildót? :D Úristen ilyennek tűnnek a leszbikusok? :D
Én inkább járni akarnék vele, nem masztizni rá... :D
2021. márc. 13. 19:51
3/7 anonim válasza:
Nem gyerebe,túl pasis. Amikor nem akkor egész jó...de ha pasis,akkor nem.
7/7 anonim válasza:
Most találtam rá a kérdésed által, köszönöm!
Nekem bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!