Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy mindig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig a lipstick leszbukus csajok sírnak itt, hogy mindenki a buccsokat szereti, meg mindenki fiús, de közben ha körülnézel, a legtöbb "butch" csaj farmer-pólós, tök átlag nő?

Figyelt kérdés

Ilyen igazi keménykötésű bulldyke csajt én idehaza kb sose láttam még.

Én a butch alatt ezt értem:

[link]

[link]

[link]

Ezek a lipstick csajok mégis mit várnak, full rózsaszín szatén csipkés rokkokó szoknyás nőket, hosszú szőke loknikkal és kiscicákkal? Komolyan érdekel mi nekik az elvárás.

2021. febr. 21. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom merre élsz kérdező, de én ahol élek, az egyik boltban 3 ilyen csaj is dolgozik, mint akiket linkeltél. Rajtuk kívül is van csaj ismerősöm, aki így néz ki pedig gyerekkorában teljesen lányos volt.

Az elvárás nőiesség szokott lenni. Sima átlag nő legyen, és nézzen ki úgy mint egy nő, öltözzön is úgy.

(Én bi vagyok, nem is sorolnám magam sehova, kedv függő hogy magassarkú vagy melegítő.) Csak gondoltam válaszolok tapasztalatok alapján.

2021. febr. 21. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem a problémát. Az a baj, hogy néhány nőies leszbikus nő szintén nőiest akar?:D (Nekem volt a második képen lévőhöz hasonló nőm, hát ki is használta a kinézetét:))) természetesen hogy más nőknek is udvaroljon. Vigyázni kell a pózer nőkkel. Ők nem az igazi udvarias butch-ok sajnos)

Az elvárás nekünk (ha fogalmazhatok így haha): mindenkinek eltérő. Én mondjuk nem vagyok folyamatosan rózsaszínben, de festem magam, csomó ékszert hordok. Eddig, akinek femme-re volt szüksége, annak rendben volt ennyi is.

2021. febr. 21. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

“Az elvárás nőiesség szokott lenni. Sima átlag nő legyen, és nézzen ki úgy mint egy nő, öltözzön is úgy.”

Hasonlót akartam írni. Én is ilyen vagyok, és az ilyen nők tetszenek. Nem szoktam sírni hogy mindenkinek a butchok tetszenek, mert egyrészt szerintem nincs így, másrészt mindenkinek más az ízlése, senkire nem fogok haragudni hogy az tetszik neki ami.

2021. febr. 21. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

En atlagos vagyok, hosszu barna haj, csinos, de sportos megjelenes. Ilyen lanyokat preferalom. Nem kell semmi magassarku meg kirivo oltozkodes.

De az altalad linkeltek,nekem nagyon nem.

2021. febr. 21. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Igen ez az elvárás amit írtál:full rózsaszín szatén csipkés rokkokó szoknyás nőket, hosszú szőke loknikkal de kiscica nem kell,allergiás vagyok.

Én majdnam ilyen vagyok és ilyet is akarok nyilván sírok ha nem találok.

2021. febr. 21. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!