Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A jóni masszázs része a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóni masszázs része a szexuális életeteknek a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem, de alapvetően, akikkel voltam, ők nem is ismerték, így leginkább én adtam. Tényleg ennyire ritka az, aki ismeri és alkalmazza is, vagy csak én nem futottam össze olyanokkal?
2021. márc. 10. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritka aki ismeri, még a férfiak körében is hogy tudjanak valami pluszt adni párjuknak!
2021. márc. 10. 13:12
 2/6 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Amíg nem jártam ide, magam sem ismertem :D
2021. márc. 10. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De milyen szerencse, hogy már jársz ide! :D
2021. márc. 10. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megtanulnám szívesen.
2021. márc. 10. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy könyvem is róla. Régen sokat tanulmányoztam, most meg jött a kedvem újra olvasni és alkalmazni..
2021. márc. 10. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Én is csak most olvasok róla itt,mondjuk párom sincs,de most utána néztem ennek és így nagyon izgató dolognak hangzik😳
2021. márc. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!