Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek ha a barátnőtök megmasszíroz titeket?
Figyelt kérdés
Hosszasan és a végén a masszázsból szeretkezés lesz? :)2015. aug. 19. 18:45
1/10 anonim válasza:
Mi szoktunk ilyen "erotikus" masszásokat csinálni, nekem nagyon bejön, amikor végigkeni a testemet, aztán kényzezteti a farkamat..Isteni..
2/10 anonim válasza:
Micsoda kérdés... Hát még jóhogy imádjuk :) 27/F
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor remélhetőleg örülni fog a barátom, ha hazajön a munkából és ezzel a meglepetéssel várom :) Köszi a válaszokat :)
2015. aug. 19. 18:50
5/10 anonim válasza:
én kifejezetten utálom
szívesen megmasszírozom de fordítva nem szeretem
28F
6/10 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem miért?
2015. aug. 19. 19:14
7/10 opened paradise válasza:
Nekem a masszázs a gyengém,tud jobban esni egy rossz szexnél is.
8/10 anonim válasza:
Igen, de masszázs után legjobban a szopás esik jól. Szex meg pár órával később.
9/10 anonim válasza:
#5 vagyok
zavar hogy csak ott fekszem és teljesen passzív vagyok
ráadásul nem szeretem a szagát az olajoknak meg testápolóknak de egy ilyen után napokig érzem
a kezemről meg le tudom mosni pár kézmosás után, de ha az egész testembe beleivódik akkor napokig zavar a szaga
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. aug. 19. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!