Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek az alábbi képen látható lánnyal?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla ránézésre? Külsőre, arcra és szerintetek milyen személyisége lehet, milyen lenne egy párkapcsolatban?
2021. márc. 8. 09:39
11/19 anonim válasza:
Első ránézésre egy életvidám, jófej csajnak tűnik, de ennyiből még nem lehet eldönteni hogy milyen a személyisége, s hogy élőben fog-e tetszeni vagy sem.
12/19 anonim válasza:
Nem.
És üzenem neki, hogy lakásban nem viselünk sapkát és szétengedett hajjal nem főzzünk.
13/19 anonim válasza:
És a "főzzünk". szót itt egy -z-vel írjuk.
14/19 anonim válasza:
Más is észrevette hogy a #12 minden kérdés alá csak extrém negatív dolgokat tud írni?
15/19 anonim válasza:
Ha kizárólag ez alapján a kép alapján kellene dönteni, akkor nagyon erősen NEM.
16/19 anonim válasza:
Igen,ha csak a külsőt kéne nézni.Tényleg nagyon vidámnak és pozitívnak tűnik.
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy válaszaitokkal egy fél percet rám szántatok! 😀
Változatos vélemények születtek. Kép alapján én vicces, humoros, szeretnivaló, gondoskodó, odaadó lánynak gondolom, de lehet, tévednék...
Köszi még egyszer mindenkinek!
2021. márc. 9. 03:19
18/19 anonim válasza:
Nekem kicsit olyan ezen a képen, mint egy litchfield-i rab az Orange is the new black-ből.. :D
De amúgy jófejnek tűnik. Viszont csak ennyiből nem igazán tudom eldönteni összejönnék-e valakivel.
19/19 ItaIta válasza:
Igeeen! mellette tuti nem lenne unatkozás, lelkesnek és aktívnak tűnik. életvidám és elég szimpatikus ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!