Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek az alábbi képen látható lánnyal?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla ránézésre? Külsőre, arcra és szerintetek milyen személyisége lehet, milyen lenne egy párkapcsolatban?
2021. márc. 8. 09:39
1/19 anonim válasza:
Ránézésre, energikus lánynak tűnik, hevesnek is talán, de szimpi osszessegeben 🙃
2/19 anonim válasza:
Élettel telinek, kicsit bolondnak, de jó arcnak tűnik. Az ágyban sem lehet rossz:)
3/19 anonim válasza:
6 számmal nagyobb pulcsi, sapka a lakásban , full kreténidióta arc és pózolás...
Egyértelműen NEM.
4/19 anonim válasza:
Nem lehet az a tipikus lányos lány
5/19 anonim válasza:
Vicces és energikus lánynak tűnik, de ugyanakkor nekem nem jön be arcra, nem tudom elképzelni milyen lehet egy kapcsolatban...
6/19 anonim válasza:
Miért van sapkában otthon, nincs fűtés?
9/19 anonim válasza:
Igen, szórakoztató személyiégnek tűnik.
10/19 anonim válasza:
Nekem egy kép nagyon kevés arra hogy bármit is megállapítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!