Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szüleitek tudják a szexualitásotokat,vagy a rokonság is?
Figyelt kérdés
Itt pl értem azt,hogy elmondtátok a szüleiteknek,ők jobb esetben elfogadták,de hogy egy összejövetelen,ha kitérnek,hogy van-e barátotok,akkor elmondtátok-e nekik(/vagy a szülők) az igazat,hogy hiába várják,hogy legyen?2021. márc. 7. 21:31
1/4 anonim válasza:
Anyum tudja,és megérti mert ő biszexuális.
2/4 anonim válasza:
Csak a szüleim és az egyik testvérem tudja. Általában letudom az ilyen kérdéseket azzal, hogy a tanulásra koncentrálok. :)
3/4 anonim válasza:
nekem a rokonság is, de senki nem kezelt negatívan emiatt
4/4 anonim válasza:
Az anyai ági rokonság nagyon összetartó és meghitt közeg, nekik bátran mondtam el a család után hogy a párom egy nő. Az apai ági rokonság más tészta. Őket szökőévente egyszer látom, lassan három éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, de ha felmerül a pasi kérdés mindig csak zavartan makogok hogy hát az nincs...Nem attól félek, hogy mit gondolnak rólam, inkább az aggaszt hogy emiatt mégjobban elszeparálódnak ami tudom hogy apukámnak rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!