Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet ilyen egyáltalán egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen egyáltalán egy családban?

Figyelt kérdés

Szerintetek létezhet olyan,hogy bejövök a férjem fivérének?

Mármint külsőleg,mert annyira nem visszük túlzásba a beszélgetést,ismerkedést egymást közt. Régebben,amikor még nem ismerkedett meg a mostani feleségével mindig zaklatott minket. Mintha ki akart volna túrni engem onnan... Most már nem csinálja ezt egyébként, csak azt vettem észre, hogy amikor találkozunk velük végigmér engem a szemével. Többször is csinálta már,hogy kósza pillantásokat vetett a lábamra vagy a fenekemre stb.

Ez most normális?

Az én férjem is ezt csinálja akkor az ő feleségével?

Mondjuk ők legalább szólnak egymáshoz,beszélgetnek... De én a sógorommal nagyon ritkán beszélek.

Mit gondoltok?

27/N

2020. ápr. 17. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze simán lehet.
2020. ápr. 17. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat persze
2020. ápr. 17. 10:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Ez nem számít akkor cikinek? Kicsit kínosnak érzem, mindig arra gondolok, hogy akkor valszeg az én férjem is így méregethet mindenkit,nem számít hogy rokonságban van-e vagy sem :D
2020. ápr. 17. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Nálam pont fordítva fordult elő. Az öcsém barátnője volt rámgerjedve. Állandóan a seggem és a farkam fikszírozta. 40/F.
2020. ápr. 17. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
" kósza pillantásokat vetett a lábamra vagy a fenekemre stb." Igen. ÉS???? Nem lehet, hogy nem véletlenül veszed észre a " kósza pillantásokat"?
2020. ápr. 17. 10:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát most véletlenül vagy nem, ránézek és nem zavarja,hogy én észreveszem-e hogy végigmér vagy sem.

Tehát ezekszerint ez teljesen normálisnak számít férfiak között :D

2020. ápr. 17. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ahogy elnèzem te sem rúgnàd ki az àgyadból a sógorodat.
2020. ápr. 17. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, előfordulhat - nem vagy a vér szerinti rokona. Ettől kultúrember nem fixírozza, nem akar kikezdeni sem felebarátja nőjével, rokon házastársával meg végképp nem!

Aham... szóval az aggaszt, hogy a férjed mi van ha megnézi a testvére feleségét? S akkor mi van? Szerinted ha nem vagy ott akkor az utcán nem néz meg más nőket? Ne legyél betegesen féltékeny, hűséget nem vakságot.

2020. ápr. 17. 12:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát azt tudom hogy megnéz az utcán idegen nőket, sokszor észre is szoktam venni. Sőt mondta is,hogy szívesen kipróbálná mással de nem akar megcsalni..

Viszont ha rokonságban van a csaj, belőlem furcsább érzéseket vált ki,mint egy idegen nő akit egyszer-kétszer lát

2020. ápr. 17. 12:49
 10/13 A kérdező kommentje:

7-es. És ezt miből nézted el?

Nyilván jólesik,ha megnéznek de sokszor kezd kellemetlen lenni a gondolat, hogy ennyire mindegy a férfiaknak a dolog :D ha annyira jól is nézne ki, akkor se lesegetném ennyire,mert a párom testvére

2020. ápr. 17. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!