Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen egyáltalán egy családban?
Szerintetek létezhet olyan,hogy bejövök a férjem fivérének?
Mármint külsőleg,mert annyira nem visszük túlzásba a beszélgetést,ismerkedést egymást közt. Régebben,amikor még nem ismerkedett meg a mostani feleségével mindig zaklatott minket. Mintha ki akart volna túrni engem onnan... Most már nem csinálja ezt egyébként, csak azt vettem észre, hogy amikor találkozunk velük végigmér engem a szemével. Többször is csinálta már,hogy kósza pillantásokat vetett a lábamra vagy a fenekemre stb.
Ez most normális?
Az én férjem is ezt csinálja akkor az ő feleségével?
Mondjuk ők legalább szólnak egymáshoz,beszélgetnek... De én a sógorommal nagyon ritkán beszélek.
Mit gondoltok?
27/N
Hát most véletlenül vagy nem, ránézek és nem zavarja,hogy én észreveszem-e hogy végigmér vagy sem.
Tehát ezekszerint ez teljesen normálisnak számít férfiak között :D
Igen, előfordulhat - nem vagy a vér szerinti rokona. Ettől kultúrember nem fixírozza, nem akar kikezdeni sem felebarátja nőjével, rokon házastársával meg végképp nem!
Aham... szóval az aggaszt, hogy a férjed mi van ha megnézi a testvére feleségét? S akkor mi van? Szerinted ha nem vagy ott akkor az utcán nem néz meg más nőket? Ne legyél betegesen féltékeny, hűséget nem vakságot.
Hát azt tudom hogy megnéz az utcán idegen nőket, sokszor észre is szoktam venni. Sőt mondta is,hogy szívesen kipróbálná mással de nem akar megcsalni..
Viszont ha rokonságban van a csaj, belőlem furcsább érzéseket vált ki,mint egy idegen nő akit egyszer-kétszer lát
7-es. És ezt miből nézted el?
Nyilván jólesik,ha megnéznek de sokszor kezd kellemetlen lenni a gondolat, hogy ennyire mindegy a férfiaknak a dolog :D ha annyira jól is nézne ki, akkor se lesegetném ennyire,mert a párom testvére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!