Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen egyáltalán egy családban?
Szerintetek létezhet olyan,hogy bejövök a férjem fivérének?
Mármint külsőleg,mert annyira nem visszük túlzásba a beszélgetést,ismerkedést egymást közt. Régebben,amikor még nem ismerkedett meg a mostani feleségével mindig zaklatott minket. Mintha ki akart volna túrni engem onnan... Most már nem csinálja ezt egyébként, csak azt vettem észre, hogy amikor találkozunk velük végigmér engem a szemével. Többször is csinálta már,hogy kósza pillantásokat vetett a lábamra vagy a fenekemre stb.
Ez most normális?
Az én férjem is ezt csinálja akkor az ő feleségével?
Mondjuk ők legalább szólnak egymáshoz,beszélgetnek... De én a sógorommal nagyon ritkán beszélek.
Mit gondoltok?
27/N
7-es. És ezt miből nézted el?
Nyilván jólesik,ha megnéznek de sokszor kezd kellemetlen lenni a gondolat, hogy ennyire mindegy a férfiaknak a dolog. :D nem hiszem,hogy annyira jócsaj lennék, szóval nem értem miért méreget néha feltűnően, még akkor is ha látom. Ha annyira jól is nézne ki, akkor se lesegetném ennyire,mert a párom testvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!