Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik vonzódnak lányokhoz: az alábbi lányok közül ki tetszik legjobban és miért?
2021. márc. 5. 14:05
11/20 anonim válasza:
Jó csajok, talán az első amelyik megfogott.
12/20 anonim válasza:
Első mert bejönnek az ázsiai csajok.Mondjuk az ötös ilyen svéd tipus és ő is szép és van benne valami "lehet nem teljesen hetero" fíling
13/20 anonim válasza:
Hát f4sztudja... Igazából egyik sem. Látom, hogy csini, dekoratív csajszik, de nem jön semmi plusz érzés. Olyan semmilyenek.
14/20 anonim válasza:
Egyik sem. Szép nők, de egyik sem vonz külsőre. Kicsit tucatnak érzem őket. Engem a husisabb testalkat és a smink nélküli természetesség vonzz.
15/20 anonim válasza:
Huh, kommenteket olvasva megnyugodtam, hogy nem csak én nézek át az ilyen lányokon az utcán is...
19/20 anonim válasza:
Egyik sem. Mind egyforma, 10 perc alatt mindegyikből 30 jön szembe az utcán. Semmi nincs bennűk ami megfogna, semmi egyedi. Ráadásul mind meglehetősen butának néz ki a képek alapján. Mert semmi sem utal az egyedi személyiségükre, csak felszínes tiktok szintű pózolgatás.
Egy igényes nőnek ennél több kell.
20/20 anonim válasza:
Túl vékony Nekem mindegyik. Bejön a husibb típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!