Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a párotoknak olyan tulajdonsága, ami idegesítő? (horkolás, fogcsikorgatás stb)
Mondjuk az én párom horkol, megbökdösöm, abbahagyja, de mielőtt vissza tudnék aludni újra rákezd xD
Nálatok mi a helyzet? :D
(Úgyis anonim tehát senki párja nem fog megsértődni)
Hehe, az enyém is, és én is ezt szoktam 😉 Szegénykémnek el volt törve az orra, ferdén forrt össze, nem tehet róla.
Hajlamos kicsit rendetlenebbnek lenni mint én, de rá szoktam szólni, hogy na de mostmáraztán...
Pl széthagyja a ruháit, elfelejt elmosogatni, ilyesmik. De jól van ez így, mert én meg nagyon szorongós, perfekcionista típus vagyok, szóval kiegyensúlyozzuk egymást.
Elég rendetlen tud lenni, aztán lassú (szerintem) sokmindenben, és persze makacs.
De igyekszik változni, csak nehéz a berögződésekkel.
Hogy soha nem képes normálisan kezet mosni. Ez mondjuk nem is egy tulajdonság, hanem inkább egy szokás, de annál őrjítőbb...
Illetve az is, hogy nem elég figyelmes, nem hajt végre ilyen "világmegváltó", romantikus, lovagias tetteket.
Ropogtatja a csontjait, a világból ki tud kergetni vele.
Illetve néha túlzásba viszi a pontosságot, 20 perccel előbb ott kell már lennünk a vonatnál, nehogy lekéssük.
Horkol, nincs hangja, de sokat énekel (valahol imádom, mert cuki, de néha kifolyik a fülem)
Van pár apróság ezeken kívűl, egyik se olyan vészes.
Remélem, hogy ő nem találja meg a kérdést, mert többet sorolna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!