Mit lehet ezzel kezdeni? Kimerültségtől lehet?
Párom tavaly még csak 1* 2* csikorgatta a fogát,de most kb egy hónapja,de nagyon durván mintha az ablakot karistolná vki.
Emellé horkol is azt is keményen tolja,de azt már megszoktam.
Tök mindegy hogy fekszik csikorgatja a fogát,de fogsínt meg " nincs ideje csináltatni"
egy pszichológus biztos tudna rajta segíteni de szerintem mostanában nem nagyon rendelnek (nem vagyok benne biztos) meg hát nem is túl olcsók.. én feltételeznék stresszt, valószínűleg munkával kapcsolatosat.
ha esetleg nem ez áll fenn akkor az állandó unalom (ugye nem mehet ki otthonról stb) egy egészen kis idő után felemészt minket és minden apróságot túl aggódunk, a problémák sokkal ,,hangosabbak’’ lesznek.
emiatt éjszakánként amikor csend van és a problémák elnyomják akkor akár tudat alatt is hajlamos lehet a fogcsikargatásra sajnos. a horkolásra viszont nem tudok magyarázatot adni, annak nagyrészt egészségügyi okai vannak. mindenképpen beszélned kéne vele erről szerintem. remélem tudtam segíteni :)
Mi kimehetünk, egyikünk se home office-os.
Nehéz fizikai munkát végez napi 12 óra meg kibukott h keveset is eszik, most talán többet is. Én erre gondolok.
Beszéltem, de ő se tudja.
A horkoláson már javítottunk annyit, hogy orrspray használ,.mert azt mondta alapból nehezen kap levegőt meg van is neki vmi az orrában,de nem sos hogy kivegyék.
De a csikorgatást elkedzte nagyon és nem tudok tőle aludni, csak duzzog h neki semmi baja, meg nem tudja miért.
De így a fogai is tönkremennek
akkor ez bizony a munka lesz :(
beszélj vele róla, hogy mi stresszeli. esetleg a főnök, vagy az hogy nagyon fárasztó (ilyen esetben csak a munkaváltás lehet opció). de az is lehet hogy depressziós és próbálja úgymond a munkára fogni hogy ne tűnjön fel, ez gyakori jelenség. de így hogy én nem ismerem nem tudok túl sokat segíteni sajnos :( a kommunikáció viszont rengeteg dolgot megold, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!