Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, viszont nagyon hiányzik.. Mit tegyek?
Államvizsga előtt állok. Az exem is és én is nagyon elfoglaltak vagyunk. Míg én próbáltam javítani a dolgokat ő csak addig tepert amíg rezgett a léc. 2-szer legalább mégcsalt az excsávójával (bi a lány), ezért nem tudtam bízni benne. Megbeszéltük a kölcsönös elvárásokat, de ahelyett, hogy segített volna nekem túllépni, csak egyre jobban azt éreztette, hogy a harmadik vagyok ebben a dologban, emiatt is szakítottunk szerdán. Nagyon hiányzik, mert amúgy jó volt vele lenni, szerettem őt. Nagyon meg akart tartani barátnak, de én barátként nem tudok mellette létezni. Azt ígérte, hogy keresni fog és hogy számítható rá bármiben. Szeretnék vele lenni, a hazúgságok ellenére.
Szerintetek írjak neki, hogy próbáljuk meg mégegyszer utoljára? Halott az ügy? Ha megpróbáljuk újra, akkor változni fog és segíteni? Változni fog az az elv, hogyha biszex vagyok akkor szükségem van egyszerre mindkét nemre? Hogy tehetném könnyebbé az életem?
Nem tudok semmire koncentrálni, csak arra, hogy hiányzik, pedig nagyon sok dolgom volna. Életem első nagy szerelme volt, és az első nagy csalódása is.
23/l/l
Tsék, "jazzasített" változatban is egy szakítós dal, bár ez nem segít.
https://www.youtube.com/watch?v=0j9ZqaPWV9E
Nem túl valószínű, hogy változni fog a biszexualitása. S nem azért lépett félre mert biszex, hanem mert érzelmileg nem kötődik hozzád annyira hogy ne tegye meg.
Nem fog változni a "kapcsolatotok", miért is változna, van rá bármilyen különösebb oka a saját szemszögéből? Nincs, mert nem kötődik hozzád annyira. Csíp meg minden, de nem annyira szerelmes beléd mint te belé. Ez így eléggé felemás dolog. Csak saját magad járatod le ha keresed "próbáljuk meg újra", ettől nem fog jobban szeretni. S csak saját magad szívatod ha beleragadsz ebbe a kapcsolatba.
Legyen már benned annyi büszkeség, hogy elfordulsz (örökre) az ilyen a hazudozó pofátlan nőtől.
"Azt ígérte, hogy keresni fog és hogy számítható rá bármiben."
Aham, mese habbal...
"Életem első nagy szerelme volt, és az első nagy csalódása is."
Szép volt, jó volt, vége. Majd lesz másik. Vond le a tanulságot, mit ne csinálj legközelebb. Van még bőven lány, akivel ismerkedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!