Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szakítottam a barátnőmmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel, viszont nagyon hiányzik.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Államvizsga előtt állok. Az exem is és én is nagyon elfoglaltak vagyunk. Míg én próbáltam javítani a dolgokat ő csak addig tepert amíg rezgett a léc. 2-szer legalább mégcsalt az excsávójával (bi a lány), ezért nem tudtam bízni benne. Megbeszéltük a kölcsönös elvárásokat, de ahelyett, hogy segített volna nekem túllépni, csak egyre jobban azt éreztette, hogy a harmadik vagyok ebben a dologban, emiatt is szakítottunk szerdán. Nagyon hiányzik, mert amúgy jó volt vele lenni, szerettem őt. Nagyon meg akart tartani barátnak, de én barátként nem tudok mellette létezni. Azt ígérte, hogy keresni fog és hogy számítható rá bármiben. Szeretnék vele lenni, a hazúgságok ellenére.

Szerintetek írjak neki, hogy próbáljuk meg mégegyszer utoljára? Halott az ügy? Ha megpróbáljuk újra, akkor változni fog és segíteni? Változni fog az az elv, hogyha biszex vagyok akkor szükségem van egyszerre mindkét nemre? Hogy tehetném könnyebbé az életem?

Nem tudok semmire koncentrálni, csak arra, hogy hiányzik, pedig nagyon sok dolgom volna. Életem első nagy szerelme volt, és az első nagy csalódása is.

23/l/l

2021. febr. 27. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
2021. febr. 27. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tsék, "jazzasített" változatban is egy szakítós dal, bár ez nem segít.

https://www.youtube.com/watch?v=0j9ZqaPWV9E

Nem túl valószínű, hogy változni fog a biszexualitása. S nem azért lépett félre mert biszex, hanem mert érzelmileg nem kötődik hozzád annyira hogy ne tegye meg.

Nem fog változni a "kapcsolatotok", miért is változna, van rá bármilyen különösebb oka a saját szemszögéből? Nincs, mert nem kötődik hozzád annyira. Csíp meg minden, de nem annyira szerelmes beléd mint te belé. Ez így eléggé felemás dolog. Csak saját magad járatod le ha keresed "próbáljuk meg újra", ettől nem fog jobban szeretni. S csak saját magad szívatod ha beleragadsz ebbe a kapcsolatba.

2021. febr. 28. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most össze vagy zavarodva,és érthető,ott a stressz és menekülnél is ez elől valahova inkább,és így jön ez az hiányérzés is,hiszen most hirtelen változtak a dolgok..viszont nagyon jól döntöttél,hogy lezártad! Amit művelt az undorító dolog,komolyan hányingerem lett,hogy nem elég hogy egyszer de akkor mégegyszer megcsalt,meg még barátság..Ne menj vissza hozzá! Szerintem. Nem fog ez változni már,megint az elején jó lesz minden,aztán jön a már nem akarja annyira. Most ez neked megint nem kéne,de tudom,első szerelem és biztosan nehéz lehet ez,mert hogy végre szerettél valakit,de az is biztos,hogy találni fogsz egy olyat,aki nem fog becsapni,semmibe venni,még jobban fog kinézni,még jobb személyiséggel fog rendelkezni,és még jobban szeretni. Le kell nyugtatnod magad,kell idő és türelem,de megbánnád,ha újra visszaengednéd:/
2021. febr. 28. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már benned annyi büszkeség, hogy elfordulsz (örökre) az ilyen a hazudozó pofátlan nőtől.

"Azt ígérte, hogy keresni fog és hogy számítható rá bármiben."

Aham, mese habbal...

"Életem első nagy szerelme volt, és az első nagy csalódása is."

Szép volt, jó volt, vége. Majd lesz másik. Vond le a tanulságot, mit ne csinálj legközelebb. Van még bőven lány, akivel ismerkedhetsz.

2021. febr. 28. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3. teljesen igaz!
2021. febr. 28. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se menj vissza hozzá, megcsalt és nem egyszer. Szerintem ilyen lánnyal nem érdemes még tovább beszélgetni, barátkozni sem, csak játszadozni fog veled, meg sokkal jobban megnehezíti a dolgokat. Most próbálj a tanulásra figyelni, aztán majd idővel később, ha készen állsz rá, találni fogsz egy rendes lányt
2021. febr. 28. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Na a legtöbb csajnak pont ennyi tartása és büszkesége van, mint neked. Aztán az a baj, hogy ez a kategória az, aki általában nem csalfa. De egy csalfa és/vagy bántalmazó exhez ragaszkodik. Aki meg normális az kell a francnak. 😀
2021. márc. 9. 01:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként mocskos sz.r érzés, de pár hónap és elmúlik. Addig kitartás. Majd jön jobb, aki megbecsül. 😉 Mindig van jobb. 😁
2021. márc. 9. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!