Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már,hogy annyira tetszett a lány,hogy egy idő után sorozat/filmszereplőkkel (vagy bárkivel) is azonosítottátok,ha bármi hasonlóság feltűnt?
Elkezdtem egy sorozatot,majd 8 perc után feltűnt a másik főszereplő, és így egyből Ő jutott eszembe a szereplő stílusáról meg így az egész lényéről,és most már biztosan vele fogom azonosítani😂 De hogy így egész nap a fejemben van,és akkor még ilyenkor is valakivel össze tudom kapcsolni,ami persze nem baj,csak érdekelne veletek is szokott-e ilyen lenni,hogy már mindenről eszetekbe jut?
Ezelőtt tesóm sztorit mesélt szülőknek,erre kimondott egy keresztnevet,ami egyezik a kiszemeltemével és így egyből felfigyeltem,meg eszembe jutott,pedig tök másra figyeltem,de így kiszűrte a fülem😂
Ilyen sztorikat szívesen olvasnék még,hogy ti hogy éltétek meg ezt,ha éreztetek már ennyire intenzív érzést.😎
Nekem, ha tetszik egy nő, nagyon hamar felfedezek hasonlóságokat vele, és pl.: egy színésznő kapcsán.
A legemlékezetesebb:
2005-2006-ban volt Penélopé Cruz-nak egy L'oreál-os hirdetése. Épp abban az időszakban volt egy mentorom, aki nagyon hasonlított rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!